1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2018 01:07

Στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου η Κατερίνα Οικονόμου

  Η Κατερίνα Οικονόμου είναι η νέα προπονήτρια της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου στην Α2, στην θέση του Βασίλη Θεοδωρόπουλου που μετακινήθηκε στην γυναικεία ομάδα.

Η νέα τεχνικός των «καστανέρυθρων» έχει εμπειρία από τους παγκους των ανδρικών ομάδων αφού εργάστηκε από το 2011-2015 στον Πήγασο Νέου Κόσμου ενώ την τελευταία διετία ήταν στον ΑΟΝ Αργυρούπολης , τον οποίο οδήγησε σε άνοδο στην Α2 και φέτος βοήθησε στην παραμονή του στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την προπονήτρια κα Κατερίνα Οικονόμου.Η κα Οικονόμου αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας στην Ανδρική Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.»

Η Κατερίνα Οικονόμου δήλωσε για την συνεργασία της με τον Πανιώνιο: “Ένας καινούριος κύκλος ξεκινά στην προπονητική μου διαδρομή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που θα συνεργαστώ με έναν τόσο ιστορικό σύλλογο.Στόχος μου είναι με σκληρή δουλειά, μέσα σε οικογενειακό κλίμα το τμήμα να διαγράψει την πορεία που αρμόζει στο μέγεθος του συλλόγου.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ