1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2018 20:43

Παρελθόν ο Τρατσέλας απο το Ροδίων Άθλησις

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον πάγκο της Ροδίων Άθλησις, ο Νίκος Τρατσέλας.Η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον έμπειρο τεχνικό για την διετή συνεργασία που είχαν στο πρωτάθλημα της Α2 και εύχεται οι δύο πλευρές να έχουν νέα συνεργασία στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ροδιακής ομάδας:

«Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και μιας περιόδου χαλάρωσης για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.Μετά την έκθεση του κ. Νίκου Τρατσέλα για τον αγωνιστικό απολογισμό τόσο της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 αλλά και της διετίας 2016-2018 κατά την οποία βρίσκονταν «στο τιμόνι της ομάδας» ,η διετία κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Την περίοδο 2016-17, η ομάδα κατάκτησε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συμμετέχοντας στα μπαράζ ανόδου για την Α1 ενώ την περίοδο 2017-18, η ομάδα κατέκτησε ξανά την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (πίσω από την ΑΕΚ η οποία ανέβηκε στην Α1) ,συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στα μπαράζ για την Α1 και «κλείδωσε μαθηματικά» τη 2η θέση τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος .

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων για αγωνιστικά θέματα , αποφασίστηκε και από τις δυο πλευρές να μην ξεκινήσουν συζητήσεις για τη νέα χρονιά καθώς προσωπικοί λόγοι του κ. Τρατσέλα δεν το επιτρέπουν τη δεδομένη περίοδο.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ 'Αθλησις» ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Τρατσέλα για την άψογη συνεργασία αυτά τα δυο χρόνια τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδό.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επαναδραστηριοποίηση του μετά από αρκετά χρόνια συνδυάστηκε με μια επιτυχημένη διετία του σωματείου μας η οποία θα παραμείνει για αρκετά χρόνια στη ιστορία.Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του δεν παρέκκλιναν από την φιλοσοφία του σωματείου μας και αυτό μας τιμά.Εις το επανιδείν!» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ