Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-12-2012 01:21

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για Ολυμπιάδα

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Ολυμπιάδα επικράτησε του Ιωνικού ΝΦ 3-1 (25-20, 18-25, 25-20, 25-16) στην Πάτρα.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη κάτι που φάνηκε από το πρώτο σετ, όπου πήγαιναν χέρι-χέρι με το 20-19. Από εκείνο το σημείο όμως η Ολυμπιάδα πίεσε στο σέρβις και καθάρισε το σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ιωνικός πήρε το… αίμα του πίσω και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Δαρείου επέβαλε τον ρυθμό της και ειδικά στο τέταρτο σετ έκανε τα πράγματα εύκολα.

 

Ολυμπιάδα Πατρών (Δαρείος): Κοκκόλας, Σαλαβασίδης, Γεωργάτος, Φιλίππου, Παπαχαραλαμπόπουλος, Θανασούλιας/ Αναστασόπουλος (λ.), Αυγέρος, Δημησιάνος, Γιαννόπουλος

Ιωνικός Ν.Φ. (Νικηφορίδης): Φιλιππαίος, Νικητάκης, Μεσαλάς, Καλογερόπουλος, Μακρόπουλος, Ανεστόπουλος/ Ζαγγάνας (λ.), Κονταρής.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΠ: Πρωταθλήτρια εφήβων η Ολυμπιάδα Πατρών
    Η ΑΕΠ Ολυμπιάδα με τρεις νίκες κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα εφήβων (Κ-21) της ΕΣΠΕΠ το οποίο ολοκληρώθηκε σε μορφή τουρνουά σε τρεις αγωνιστικές και συνολικά σε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα και ξεκίνησε από τις 4/1.
  • Ντροπή: Ο ιστορικός Ιωνικός Ν.Φ. έμεινε με 5 παίκτριες και μηδενίστηκε!
    Κάθε μέρα γράφουμε και λέμε πως «τα έχουμε δει όλα» αλλά κάθε φορά τα γεγονότα μας ξεπερνούν. Αναγνωρίζουμε πως όλα τα σωματεία έχουν προβλήματα αλλά σωματεία με παράδοση στο βόλεϊ που θα μπορούσαν να είναι κόσμημα και κυψέλες στο γυναικείο και στο ανδρικό βόλεϊ, έχουν καταντήσει να διασύρονται.
  • Αρνητική απάντηση του Ιωνικού Ν.Φ. στην ΑΕΚ για την έδρα!
    Η διοίκηση του Ιωνικού Ν.Φ. απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΑΕΚ για να παραχωρήσει το γυμναστήριο της Νίκου Τρυπιά για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας της «Ενωσης» στο πρωτάθλημα Volley League.
  • Σε απολογία οι αθλήτριες του ΟΠΕΡ και η Ολυμπιάδα
    Οι αθλήτριες του ΟΠΕΡ που είχαν το επεισόδιο με τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα κλήθηκαν σε απολογία, όπως και η Ολυμπιάδα Πατρών για το δυσφημιστικό επεισόδιο που δημιούργησε ο Πρόεδρός του στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό.
  • ΕΣΠΕΠ: Απόλλων Πατρών, Θησέας, Ολυμπιάδα στο F4 εφήβων
    Τριπλή πατρινή παρουσία έχουμε στο φάιναλ-4 βόλεϊ εφήβων της ΕΣΠΕΠ καθώς ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος των ομίλων και προκρίθηκαν οι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, η Ολυμπιάδα, ο Παμβοχαϊκός, ο Απόλλων και ο Θησέας Πατρών, κάτι που αποδεικνύει την ανοδική πορεία του αθλήματος. 

1 σχόλιο

  • Comment Link whatever Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 15:13 posted by whatever

    γεια σου ρε αλανι μπουτια...παιχτουρα!!