1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2012 23:24

Ανατροπή στην ανατροπή και «Αίαντας» στη Μίκρα

Μεγάλη νίκη για τον Αίαντα μέσα στο κλειστό της Μίκρας επί του Γαλαξία. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη χαμογέλασε, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή.

 

Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

Τα τρία πρώτα σετ «γέμισαν» με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Στο πρώτο σετ, η μπίλια έκατσε στους φιλοξενούμενους, στα υπόλοιπα δύο όμως, ο Γαλαξίας κατάφερε να φτάσει πρώτος στους 25 πόντους, ανατρέποντας τα δεδομένα. Ενώ περιμέναμε το τέταρτο σετ να τελειώσει και αυτό στις λεπτομέρειες, η γηπεδούχος ομάδα απέδωσε ανεπαρκώς σε αντίθεση με τον Αία που με καλή υποδοχή και επιθετικές επιλογές, κατάφερε να ισοφαρίσει με το εμφατικό 14-25. Με κεκτημένη ταχύτητα και ψυχολογία, πήρε και το τάι μπρέικ παίρνοντας δύο βαθμούς πολύτιμους για τη συνέχεια.

Διαιτητές: Σταυριανίδης – Αβραμίδης

Τα σετ: 23-25, 25-22, 25-23, 14-25, 08-15
 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Μοσχωφίδης): Μούρτζιος, Δάλλας, Κόκκινος, Καλπακτσόγλου, Παραδεισιανός, Νικολιδάκης / Ρωμαλιάδης (λ), Χατζηγώγος, Βανδώρος, Αδαμάκης

ΑΙΑΣ (Κουτουνίδης): Σκαρλατίδης, Καψιμάλης, Καμαριώτης, Σακελαρίδης, Βλάχος, Καββαδάς / Κνάπεκ (λ), Μπαλάσκας, Ιωακειμίδης, Βαφέας, Ζολώτας, Καζάκος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ