Εκτυπώστε τη σελίδα
01-04-2018 19:05

Κουμπλής: «Το μέλλον ανήκει στους παίκτες μου»

Απογοητευμένος ο προπονητής του Απόλλωνα Τάσος Κουμπλής τόνισε για την ήττα από την ΑΕΚ που του στοίχισε την άνοδο στην Α1:
«Σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με αρχικό στόχο να μείνουμε στην κατηγορία γιατί στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά. Καμία ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει, αλλά το θέμα είναι να μπορείς να κερδίσεις. Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει».

Σχετικά άρθρα

  • Αναβλήθηκε το Απόλλων - Ηρακλής Χαλκίδας λόγω... «Ζορμπά»
    Αναβλήθηκε τελικά ο μικρός τελικός του 1ο τουρνουά ανδρών «Δημήτρης Καλαϊτζής» ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ηρακλή Χαλκίδας, από το κλειστό της Ριζούπολης που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 18.00, λογω αδυναμίας μετακίνησης των φιλοξενουμένων, εξαιτίας του κυκλώνα «Ζορμπάς» που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή της Εύβοιας.
  • Απόλλων-Παναθηναϊκός ζωντανά από το Sports On Air
    Ο Απόλλωνας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Ριζούπολης το 1ο τουρνουά ανδρών «Δημήτρης Καλαϊτζής» και οι φίλοι του αθλήματος θα εχουν την ευκαιρία να δουν Live από το διαδικτυακό κανάλι του Sports on Air, το βράδυ του Σαββάτου στις 20.30, τον δεύτερο ημιτελικό αυτού του σημαντικού τουρνουά ανάμεσα σε Απόλλωνα-Παναθηναϊκό.
  • Τάσος Κουμπλής: «Το ελληνικό βόλεϊ "πονάει" στο ανδρικό και για αυτό λατρεύω τη δουλειά στον Απόλλωνα»
    Ο Τάσος Κουμπλής, προπονητής στον Απόλλωνα Σμύρνης για δεύτερη σερί σεζόν, είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση του βόλεϊ. Για να το καταλάβει κανείς αρκεί, βεβαίως, μια ματιά στο παλμαρέ του, αλλά και μια συζήτηση μαζί του.
  • Μεθυσμένη πολιτεία ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει με την ίδια συνταγή
    Μεθυσμένη πολιτεία μοιάζει η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ιστορικός σύλλογος της Ριζούπολης μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο στις υποδομές και στην ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ με κορυφαίο επίτευγμα την πορεία της ανδρικής ομάδας στην Α2 ανδρών. Με εκφραστή τον Τάσο Κουμπλή μία ομάδα παραγόντων που τους ενώνει ηγ αγάπη για τον σύλλογο και το βόλεϊ έχουν κάνει θαύματα.
  • Πανηγυρική επιστροφή της ΑΕΚ στη Volleyleague
    Μετά από τρία χρόνια απουσίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι στην Α1. Η εξαιρετική φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για την Ένωση η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό των μπαράζ τον Απόλλωνα με 3-0 σετ, στο κλειστό της Ριζούπολης, και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Volleyleague