Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2017 19:31

Σε απολογία οι αθλήτριες του ΟΠΕΡ και η Ολυμπιάδα

Οι αθλήτριες του ΟΠΕΡ που είχαν το επεισόδιο με τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα κλήθηκαν σε απολογία, όπως και η Ολυμπιάδα Πατρών για το δυσφημιστικό επεισόδιο που δημιούργησε ο Πρόεδρός του στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό.
Αναλυτικά:

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Τρίτη, 5.12.2017 και ώρα 12.00:

Το σωματείο ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και τις αθλήτριές του Βασιλική Σουΐτσμε, Σοφία Καλορμάκη και Ειρήνη Τσελάνη για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές και τις αθλήτριες της αντιπάλου ομάδος στον αγώνα που διεξήχθη στις 22.11.2017 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ για δυσφημιστικό επεισόδιο που δημιούργησε ο Πρόεδρός του στον αγώνα που διεξήχθη στις 25.11.2017 μεταξύ των ομάδων ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΠ: Πρωταθλήτρια εφήβων η Ολυμπιάδα Πατρών
    Η ΑΕΠ Ολυμπιάδα με τρεις νίκες κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα εφήβων (Κ-21) της ΕΣΠΕΠ το οποίο ολοκληρώθηκε σε μορφή τουρνουά σε τρεις αγωνιστικές και συνολικά σε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα και ξεκίνησε από τις 4/1.
  • ΕΣΠΕΠ: Απόλλων Πατρών, Θησέας, Ολυμπιάδα στο F4 εφήβων
    Τριπλή πατρινή παρουσία έχουμε στο φάιναλ-4 βόλεϊ εφήβων της ΕΣΠΕΠ καθώς ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος των ομίλων και προκρίθηκαν οι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, η Ολυμπιάδα, ο Παμβοχαϊκός, ο Απόλλων και ο Θησέας Πατρών, κάτι που αποδεικνύει την ανοδική πορεία του αθλήματος. 

  • Δαρείος: «Κέρδος τα νέα παιδιά»
    Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να επικρατεί στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών με 3-1 σετ του Απόλλωνα με ανατροπή στο κλειστό του Ταραμπούρα.
  • Γεράνιος: «Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας»
    Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του και από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο προπονητής της Παιδικής ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας, Σταύρος Γεράνιος.
  • Ο Άθλος μπροστά στον κόσμο του
    Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας υποδέχεται την Ολυμπιάδα Πατρών το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στις 17:00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας Νίκος Σαμαράς.