1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2017 16:40

Ο Πανούσος παρουσιάζει τον Κέρκη Σάμου (video)

Πρωτάρης στη φετινή Α2 Ανδρών είναι ο ΑΣ Κέρκης Σάμου. Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Πανούσος αναλύει τη προσπάθεια που ξεκίνησε στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου.
«Ο Κέρκης λειτουργεί πολλά χρόνια. Το τμήμα βόλεϊ ανασυστάθηκε πριν από 3-4 μετά από μια περίοδο αδράνειας περίπου 15 ετών. Αυτό έγινε με πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων από τον Μαραθόκαμπο, που ήθελαν να κάνουν κάτι για το αντρικό βόλεϊ, το οποίο είχε πτωτική πορεία στα άλλα σωματεία.

Φέτος κάνουμε μια προσπάθεια σε πιο γερές βάσεις για να κάνουμε κάτι καλό στο νησί. Υπάρχει στήριξη από συγκεκριμένους ανθρώπους στο νησί, αλλά θα θέλαμε να υπάρχει μεγαλύτερη. Μας στηρίζει πολύ η περιφέρεια και οι επιχειρηματίες. Υπάρχουν άνθρωποι από το Καρλόβασι που έχουν αγοράσει πολλά διαρκείας.  Αυτό είναι ένα μεγάλο έσοδο για την ομάδα.

Χρειαζόμαστε κι άλλη στήριξη για να πάμε πιο ψηλά και να έχουμε μια συνέχεια. Να υπάρξει μια χρονιά ο Κέρκης στις εθνικές κατηγορίες και μετά να διαλυθούν τα πάντα, δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι να υπάρξει μια συνέχεια, να ασχοληθούν τα παιδιά με το βόλεϊ. Υπάρχουν τα παραδείγματα της Σύρου, της Νάξου και της Σαντορίνης που κρατηθήκανε και είναι όλες στην Α1.  Ο Κέρκης αποτελεί μια διαφήμιση για τον τόπο μας. Το νησί ακούγεται για κάτι καλό και πιστεύω ότι οι φορείς το αντιλαμβάνονται.

Ξεκάθαρα ο στόχος είναι η παραμονή. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια πέρσι. Οι αθλητές προπονήθηκαν μόνοι τους και εγώ τους ανέλαβα στο τέλος. Φέτος, αν και υπάρχουν υποχρεώσεις στην Αθήνα, δέχθηκα να τους βοηθάω έστω στα παιχνίδια. Παραδέχομαι ότι δεν είναι σωστό, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση. Μάγος δεν είμαι. Εξαρτάται από τους παίκτες και το τι θα κάνουν στην προπόνηση όλη την εβδομάδα. Αν τα καταφέρουμε θα είναι ένας άθλος .

Δεν θέλαμε να χαλάσουμε το τοπικό στοιχείο, για αυτό και οι μεταγραφές ήταν συγκεκριμένες. Πήραμε 4 αθλητές εκτός Σάμου. Έτσι έρχεται ο κόσμος για να δει τους φίλους του, όχι 12 αγνώστους».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ