1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2012 12:49

«Ένα παιχνίδι μακριά από το στόχο»

Ένα παιχνίδι μακριά από τον αρχικό της στόχο βρίσκεται η Ολυμπιάδα Πατρών σύμφωνα με τον τεχνικό της Ακη Δαρείο.

Ο Έλληνας προπονητής για τις δυο συνεχόμενες νίκες και το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (1/12, 19.00) είπε:

«Μετά το παιχνίδι με την Μαλεσίνα είχαμε στόχο να χτυπήσουμε τα τρία επόμενα ματς. Έχουμε καταφέρει να πάρουμε ήδη δυο νίκες και θέλουμε άλλη μία με τον Ιωνικό για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σχετικά άρθρα

  • Στην Πρι Λιγκ τα Πεύκα με νίκη χαρακτήρα κόντρα στον Φιλαθλητικό
    Ομάδα Πρι Λιγκ είναι πλέον από χθες οι Πρωταθλητές Πεύκων, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών επικράτησαν 3-1 (25-14, 25-11, 23-25, 25-22) του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, στο ντέρμπι τετράδας και με 11 πόντους διαφορά από την δεύτερη Ελπίδα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου «κλείδωσαν» και τυπικά την άνοδο
  • ΕΣΠΕΠ: Πρωταθλήτρια εφήβων η Ολυμπιάδα Πατρών
    Η ΑΕΠ Ολυμπιάδα με τρεις νίκες κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα εφήβων (Κ-21) της ΕΣΠΕΠ το οποίο ολοκληρώθηκε σε μορφή τουρνουά σε τρεις αγωνιστικές και συνολικά σε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα και ξεκίνησε από τις 4/1.
  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ