1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2013 12:36

«Πιθανότατα το κύκνειο άσμα μετά το 1981...»

O πρόεδρος του ΑΣΠ Μεταμόρφωσης με επιστολή του στον Τύπο κάνει το ταμείο της περιόδου στην Α2 Ανδρών και δηλώνει πως πιθανότατα αυτή η επιστολή να είναι και το «κύκνειο άσμα» στα κοινά του βόλεϊ ύστερα από 32 χρόνια παρουσίας. Η επιστολή του Παναγόπουλου:

«Πιθανο αυτά που γραφω να είναι και το κυκνειο ασμα ενός παραγοντα που ασχολειται με το βολλευ από το 1981.

Πολλες φορες αναρωτηθηκα εάν αξιζει καποιος να ασχοληθει σαν παραγοντας με το αθλημα του βολλευ και παντα ελεγα ότι αξιζει γιατι μπορει και πρεπει να βοηθησουμε ένα από τα θεαματικωτερα αθληματα.

Σημερα εάν υποβαλλω στον εαυτο μου το ιδιο ερωτημα θα απαντησω όχι δεν αξιζει και αυτό όχι γιατι το βολλευ εχασε την αιγλη του σαν αθλημα αλλα σιγουρα οι αποφασεις και οι ενεργειες των διοικουντων το ελληνικο αθλητισμο και ειδικωτερα το βολλευ τεινουν να το υποβαθμισουν.

Δυστυχως επιβεβαιωνουμε σε πολλα πραγματα τα οποια όταν τα ελεγα επανειλημενως καποιοι με χαρακτηριζαν γραφικο.

1.Διακοπη των κρατικων επιχορηγησεων

2.Διακοπη των φορολογικων απαλλαγων των χορηγων

Γι’αυτά κανενας δεν ασχοληθηκε σε σοβαρη βαση και αυτό γιατι προσπαθουσαν ασυντονιστα και χωρις την διαθεση να ελθουν σε αντιπαραθεση με την εκαστοτε κυβερνηση.

3.Κουρεμα των παλαιων ταξειδιων το οποιο εγω προσωπικα το αποδεχθηκα ελπιζοντας ότι με αυτό τον τροπο θα λυθει το προβλημα και θα ειχαμε μια ομαλη καταβολη των εκ νεου κουρεμενων οδοιπορικων για τις επομενες χρονιες αλλα αγνωστες οι βουλες των διοικουντων καθοσον οφειλουν οδοιπορικα δυο αγωνιστικων περιοδων.

4.Πληρωμη των εξοδων διαιτησιας.

5.Διαλυση της Α2 κατηγοριας ανδρων και όχι της Β΄ Εθνικης ως ελεχθει και αυτό το λεω γιατι το φετινο πρωταθλημα των τριων ομιλων παιχθηκε μεταξυ εξη ομαδων οι υπολοιπες εικοσι οκτω ητανε μεταξυ Β΄Εθνικης και τοπικου από πλευρας αγωνιστικης.

6.Νικες ανευ αγωνων λογω μη μετακινησεων των ομαδων , γεγονος που σε άλλες περιπτωσεις θα μπορουσε να θεωρηθει αλλοιωση του πρωταθληματος.

7.Πρωτοτυπια ο πρωταθλητης του ομιλου να μη ανεβαινει κατηγορια αλλα να παιζει εκ νεου την ανοδο του.

Και για να μην πουνε καποιοι ότι αυτά τα ψηφισατε εχω να πω ότι εγω δεν τα ψηφισα , ουτε την πληρωμη της διαιτησιας, ουτε το νέο κουρεμα των οδοιπορικων, ουτε την διαλυση της Β΄ Εθνικης , ουτε την ανοδο με αγωνες μπαραζ. Μεγαλος αριθμος αυτων που τα ψηφισαν και τα αποδεχθηκαν ηταν κατω από την «απειλη» εάν δεν συμφωνειται όχι από κοινου να προσπαθησουμε να βρουμε καποια λυση αλλα πηγαινετε στην χαμηλωτερη κατηγορια, επισης καποιοι χαρηκαν την ανοδο χωρις να εχουν γνωση των αγωνιστικων και οικονομικων απαιτησεων της Α2 Εθνικης κατηγοριας.

Υπαρχουν σκεψεις και μπορει να γινουν προτασεις για την αναδιαρθρωση των κατηγοριων και την αναπτυξη του ανδρικου βολλευ.

Γι’ αυτό προτεινω αμμεσα να ανοιχθει διαλογος μεταξυ ομαδων και της Ε.Ο.ΠΕ. για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα διαφορετικα από χρονο σε χρονο το αγωνιστικο επιπεδο θα υποβαθμιζεται.

Θα ηθελα να συγχαρω τις ομαδες της ΑΕΚ- ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την εφετινη πορεια τους και να δηλωσω ότι συμφωνω με την ανοδο και των τριων ανευ αγωνων.

Οσο για την ομαδα μου ΑΣΠ Μεταμορφωσης θεωρω ότι εκανε μια αξιολογη πορεια , ως εκ τουτου συγχαιρω το προπονητικο τιμ και τους αθλητες για τις φιλοτιμες προσπαθειες που κατεβαλλαν ώστε εκ των αποτελεσματων η ομαδα να είναι η τεταρτη στο συνολο των ομαδων της κατηγοριας και μεσα στις δεκαεξη ομαδες του φετινου κυπελου Ελλαδος ως αυτό διεξηχθει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Κυριακος

1 σχόλιο

  • Comment Link ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 10:29 posted by ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

    Καλά τα λέτε κ. Παναγόπουλε. Το θέμα είναι ποιος θα σας ακούσει;;

    Υπήρχαν ομάδες στην Α2 που ήταν χειρότερες από τις ομάδες τοπικού της ΕΣΠΑΑΑ.

    Και για του χρόνου;;; Το κράτος δεν θα δώσει λεφτά στην ΕΟΠΕ, η ΕΟΠΕ δεν θα δώσει λεφτά στα σωματεία, τα σωματεία θα υποσχεθούν και πάλι θα χρωστάνε στους παίκτες και προπονητές...

    Του χρόνου πόσες ομάδες θα υπάρχουν στην Α2;;; Ομάδες που φέτος δεν είχαν ούτε τα απαραίτητα θα κατεβούν και πάλι στο πρωτάθλημα;

    Λογικό δεν είναι οι παίκτες και οι προπονητές να ψάξουν να βρουν μία πιο σίγουρη δουλειά μακρυά από το volley και απλά να πάνε να παίξουν στην ομάδα της γειτονιά τους στο τοπικό; Έτσι θα κάνουν 1-2 προπονήσεις και θα έχουν και το Σάββατο ελεύθερο. Κάτι μου λέει πως το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι ακόμα πιο αστείο.

    Ήδη φέτος στην Α2 από τους 36 που ήταν να παίξουν, τελείωσαν ετο πρωτάθλημα οι 33... Αρκετές ακυρώσεις αγώνων... του χρόνου θα καταφέρουν ανα μαζευτούν πάνω από 30; Και τι θα κάνουν 3 ομίλους των 10; πρωτάθλημα από νοέμβριο μέχρι μάρτιο;

    ευτυχώς που υπάρχουν κορασίδες και παίδες στις εθνικές ομάδες και ξεχνιώμαστε....

    ντροπή

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ