Εκτυπώστε τη σελίδα
06-11-2017 20:21

Η Ολυμπιάδα πήρε το ντέρμπι των... μωρών

Ντέρμπι...μωρών ήταν το Ολυμπιάδα-Απόλλων προχθές στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής βόλεϊ με τους «πορτοκαλί» να πανηγυρίζουν τη νίκη με 3-1 σετ και το τρίποντο.
Ομως η ευχάριστη νότα ήταν ότι με την Ολυμπιάδα αγωνίστηκε ως βασικός ακραίος ο 15χρονος Παναγιώτης Κανελλόπουλος (στη φωτογραφία με το Νο10) και στον Απόλλωνα βασικός λίμπερο αγωνίστηκε ο 17χρονος Μαρτίνο Αλιάι. Κανελλόπουλος και Αλιάι ήταν από τους καλύτερους των ομάδων τους αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις! Ο Αλιάι «έφαγε» το παρκέ βγάζοντας απίθανες άμυνες και ο Κανελλόπουλος ήταν σχεδόν αλάνθαστος στην πίσω ζώνη της Ολυμπιάδας.

Άλλο επίπεδο ο Ράπτης

Στο βασικό σχήμα της Ολυμπιάδας αγωνίστηκε και ο 17χρονος Αλέξανδρος Ράπτης, αλλά μιλάμε για έναν από τους πλέον ταλαντούχους Ελληνες παίκτες, ίσως τον κορυφαίο της γενιάς του, διεθνή με την Εθνική παίδων και εφήβων, που πραγματικά κάνει τη διαφορά.

Ντεμπούτο ο 14χρονος Νικόλας Χριστόπουλος και ο 16χρονος Φώτης Γιαννόπουλος

Με τον Απόλλωνα το ντεμπούτο του στην Α2 Εθνική έκανε ο 14χρονος Νικόλας Χριστόπουλος, πασαδόρος, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον Σταύρο Σταματόπουλο. Είναι γιος του γνωστού προπονητή, Γιώργου Χριστόπουλου. Επίσης με τους «μελανόλευκους» ντεμπούτο στην Α2 Εθνική έκανε ο 16χρονος ακραίος Φώτης Γιαννόπουλος.

Τα σετ 23-25, 25-15, 25-19, 25-20.

Διαιτητές: Πετούσης και Γκόλφης.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ακης Δαρείος): Γεωργάτος, Βαλουξής, Ράπτης, Θεοδωράκης, Φιλίπππου, Κανελλόπουλος (Γεωργακόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ (Σταύρος Σταματόπουλος): Κουκουζέλης, Δασκαλόπουλος, Χασάπης. Υφαντής, Κόζης, Γεράνιος (Αλιάι), Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Κάπτης.

Πηγή: pelop.gr