Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-11-2017 12:33

Με το δεξί το Ροδίων

Επίδειξη δύναμης έκανε το Ροδίων Άθλησις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας. Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα δεν συνάντησε καμία δυσκολία στην Κω και κέρδισε τις Αθλοπαιδιές με 3-0 σετ σε διάστημα λιγότερο της μιάμιση ώρας.


Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε ορατή με το καλημέρα, αφού οι Ροδίτες είναι τουλάχιστον μία κλάση καλύτεροι και κέρδισαν άνετα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους με το Ροδίων Άθλησις να κερδίζει με 3-0 σετ στην Κω και να κάνει καλό «ποδαρικό» στον 2ο υποόμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας.

Τα σετ: 0-3 (13-25, 19-25 , 14-25 )

Διαιτητές: Κατσούλης- Σταματίου
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Σαρικίζης Ν., Καλαϊτζής Γ., Γαμβρέλλης Α., Ζαμάγιας Ι., Βραχνάς Ι., Γαμβρέλλης Π., Περής Π., Κώστογλου Σ., Ζαμάγιας Π., Παπαστεριάδης Θ., Κωνσταντόπουλος Α., Παπούλης Π., Στανόγλου Ε.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Ράπτης Δ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.

12sports.gr

Σχετικά άρθρα

  • Α2 ανδρών: Μεγάλο διπλό του ΟΦΗ πριν το ντέρμπι με την Ροδίων Άθλησις, σημαντικές νίκες για ΑΣ Κέρκης, Δραπετσώνα
    Ο ΟΦΗ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ισχυρού Πανιωνίου με 0-3 σετ για την 3η αγωνιστική του Α1 υποομίλου ανδρών στο Π. Φάληρο, και με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ του επόμενου γύρου των πλέι οφ που θα γίνει στα μέσα του Απρίλη.
  • Α2 Ανδρών: Μονομαχία Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις στο Π. Φάληρο
    Το ντέρμπι Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις, (15.30) το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό « Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ του Α1 υποομίλου της Α2 ανδρών.
  • Ξαφνική παραίτηση Γκολίτση από τη Ροδίων Άθλησις
    Τίτλοι τέλους ξαφνικά για τον Σπύρο Γκολίτση στη Ροδίων Αθλησις. Ο Φλωρινιώτης τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους από τον πάγκο της Ροδιακής ομάδας, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της ενώ επισημαίνει ότι πλέον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους της ομάδας.
  • Κάλεσμα στον κόσμο απο το Ροδίων Άθλησις
    Με το σύνθημα «ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και στόχος μας είναι μόνο η κορυφή» η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις, κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να γεμίσουν τις εξέδρες του κλειστού το Σάββατο (11/11),και να στηρίξουν τον Σπύρο Γκολίτση και τους παίκτες του , στην προσπάθεια τους να ζευγαρώσουν τις νίκες κόντρα στον Πανερυθραϊκό, για τον Α1 όμιλο της Α2 ανδρών.
  • Αυτή είναι η Ροδίων Άθλησις της περιόδου 2018-19
    Η Ροδίων Άθλησις χτύπησε την πόρτα της Volley League μέσω της αίτησης της wild card αλλά μετά τη μείωση των ομάδων στην επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να δώσει μάχη για την άνοδο μέσω του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.