1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2017 13:37

Παρελθόν ο Κουτουνίδης απο τον Πήγασο

Παρελθόν από τον Πήγασο Πολίχνης αποτελεί ο Στέλιος Κουτουνίδης. Το «διαζύγιο» του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου με τον πολύπειρο τεχνικό ήταν «βελούδινο», αφού  και οι δυο πλευρές συμφώνησαν για για τη λύση της συνεργασίας τους.

Το όνομα του διαδόχου του Κουτουνίδη, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες αφού η ανδρική ομάδα έχει ρεπό στην Α2 ενώ ο σπουδαίος τεχνικός που οδήγησε τον Πήγασο σε δυο πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και δύο μπαράζ ανόδου τους άνδρες, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση του Πήγασου:

«Το Δ.Σ. του Πήγασου Πολίχνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του αντρικού και εφηβικού τμήματος κ. Στέλιο Κουτουνίδη, ύστερα από κοινή συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Στέλιος Κουτουνίδης συνέβαλε τα μέγιστα τα τελευταία δύο χρόνια στις επιτυχίες της κατάκτησης των 2 πανελλήνιων πρωταθλημάτων στους εφήβους και την πορεία του αντρικού τμήματος μέχρι τα μπαράζ ανόδου στην Α1 των αντρών, και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Ευχόμαστε στον Στέλιο καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύεται ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό, στις δεδομένες συνθήκες, προκειμένου να συνεχιστεί η καλή πορεία του συλλόγου και των τμημάτων μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ