Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-10-2017 20:56

Νίκη Πανιωνίου επί του Ροδίων

Νικητής στο πολύ δυνατό φιλικό με τη Ροδίων Άθλησις, ομάδα που πέρσι συμμετείχε στο ειδικό τουρνουά ανόδου του πρώτου ομίλου της Α2, ήταν ο Πανιώνιος, με τους "κυανέρυθρους" να αντιδρούν στο πρώτο χαμένο σετ και να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-1.
Το παιχνίδι αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην Α2, οι οποία ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. To NSTV βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο "Αρτάκης" καλύπτοντας ζωντανά την αναμέτρηση και μίλησε με τους προπονητές των δύο συλλόγων.

Ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου, Νίκος Τρατσέλας, ανέφερε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι: "Ήταν το πρώτο φιλικό για ματς και υπό τις συνθήκες αυτές τα συμπεράσματα είναι θετικά. Πήραμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια καταρρεύσαμε, όμως ήταν αναμενόμενο. Ευελπιστώ πως θα βρούμε ρυθμό μέσα από τα φιλικά που θα δώσουμε πλέον". Όσο για το τι περιμένει για τη νέα χρονιά: "Θα ήταν ιδανικό για εμάς να φτάσουμε στα περσινά επίπεδα, όμως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Έχουμε ένα μεγάλο φαβορί στον όμιλό μας, την ΑΕΚ, και από κει και πέρα όλες οι ομάδες θα παλέψουν".

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μίλησε για τα συμπεράσματά του από το παιχνίδι: "Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη, έχουμε δουλειά να κάνουμε, φταίει και το γεγονός πως δε μπορούμε να προπονηθούμε και στο γήπεδό μας. Σήμερα πάντως ήμασταν καλύτεροι από άλλες φορές και ένα από τα θετικά ήταν το ότι βγάλαμε αντίδραση μετά το πρώτο χαμένο σετ". Για τη νέα ομάδα του Πανιωνίου, τόνισε: "Η ομάδα είναι διαφορετική από πέρσι, έχει άλλους στόχους. Η τριάδα πιστεύω είναι ένας λογικός και εφικτός στόχος. Η εμπειρία που έχει φέτος το ρόστερ θα είναι από τα βασικά μας όπλα".

Τα σετ: 22-25, 29-27, 25-21, 25-17

nstv.gr