1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2017 23:33

Η Καλαμάτα 80 πήρε την 3η θέση στη Βάρη

H Kαλαμάτα 80 πήρε την 3η θέση στο τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο Α.Ο. Βάρης. Στο μικρό τελικό η ομάδα των Χρήστου Δημητρακόπουλου, Γιώργου Κουλιέρη νίκησε με 3-0 τον Α.Ο.Βάρης «Αναγυρούς».

«Ηταν ένα βολεϊκό διήμερο όπου οι ομάδες που συμμετείχαν πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους φίλους του βόλεϊ αλλά και στα νέα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ευχαριστούμε το δήμαρχο Βάρης αλλά και όσους βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτό το τουρνουά με την ευκαιρία της τοποθέτησης νέου παρκέ στο γυμναστήριο», δήλωσε ο παίκτης και προπονητής του ΑΟ Βάρης Κώστας Αγγελίδης.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-22, 25-12)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Δημητρακόπουλος, Κουλιέρης): Μητρόπουλος, Μαδούρας, Μανιατέας, Αγγελής, Ντάκουρης, Μάνα / Εξαρχέας (λ), Μπουσούνης, Χανδρινός Α., Χανδρινός Σ., Σαμουήλ, Μπεσής, Παπαντωνίου.

ΑΟ ΒΑΡΗΣ (Αγγελίδης): Αγγελίδης, Γ.Κονταξάκης, Στ.Κονταξάκης, Ανέστης, Κουμουνδούρος, Νικητάκης / Μαυραγάνης (λ), Στάικος, Στρωματιάς.

Στη φωτογραφία ο Κώστας Αγγελίδης (στο μέσον) μαζί με τον προπονητή του Απόλλωνα Τάσο Κουμπλή (αριστερά) και τον προπονητή της ΑΕΚ Νίκο Νεόφυτο (δεξιά).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ