Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-06-2017 17:43

Δαρείος: «Αν δε γίνει η Pre League θα είναι πισωγύρισμα»

Η απόφαση της ΕΟΠΕ να μην γίνει τελικά η Pre League  στους άνδρες δεν ικανοποιεί τις ομάδες βόλεϊ της Ολυμπιάδας και της ΕΑΠ που είχαν κερδίσει πανάξια την είσοδο τους στην νέα κατηγορία που ήταν υπό δημιουργία.


Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος σχολιάζοντας την απόφαση της ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρος και τόνισε: « Πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα. Θα παλέψουν για να βρουν τις δύο ομάδες που λείπουν ώστε να δημιουργηθεί  η Pro League. Αν δεν γίνει η νέα κατηγορία θα είναι πισωγύρισμα. Δεν γίνεται να υπάρχει η Volley League με 12 ομάδες και η επόμενη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ να έχει 4 ομίλους των 12 ομάδων. Έτσι χάνει την αξία του το άθλημα. Δεν είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα η Α2 εθνική αφού έχει ομάδες που δεν αξίζουν να παίζουν στην κατηγορία. Με την  Pro League θα ήταν 12 ομάδες, θα είχε 11 ντέρμπι για κάθε ομάδα, 11 παιχνίδια πολύ δύσκολα.»

Μάλιστα ο Άκης Δαρείος έχει έτοιμη την πρόταση του για να δημιουργηθεί η νέα κατηγορία της Pro League  και όπως λέει: « Ας κάνουν τις 10 ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Pro League  12 ομάδες. Ας δώσουν 2 ελεύθερες κάρτες σε ομάδες που θέλουν και να  συμπληρωθεί ο αριθμός των 12 ομάδων. Δεν είναι δυνατόν να φτάνει στα μπαράζ ανόδου η Ελπίδα Αμπελοκήπων  και να μην δηλώνει συμμετοχή στην Pro League . Ο Άρης είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται να παίξει στην νέα κατηγορία και ελπίζω ότι μπορούν να βρεθούν οι δύο ομάδες και να γίνει η Pro League  .»

Ερωτηθείς αν ήταν φέτος μια χαμένη ευκαιρία για την Ολυμπιάδα να  ανέβει στην Α1 εθνική βόλεϊ απάντησε: «Η ομάδα δεν είχε στόχο να πάει στην Α1 εθνική. Είπαμε ότι θα πάμε ως το τέλος και όπου βγει. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο άτυχοι ως προς το πρόγραμμα στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Βγάλαμε όλη την ενέργεια μας στο πρώτο παιχνίδι με την Νίκη Αιγινίου όπου ο αγώνας τελείωσε τα μεσάνυχτα και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πήγασο είχαμε σωματική και ψυχολογική κούραση.  Είμαστε η μοναδική ομάδα που κερδίσαμε φέτος το Αιγίνιο και το δυσκολέψαμε σε όλες τις αναμετρήσεις. Πιστεύω ότι από τις άλλες ομάδες της Παλλήνης και της Πολίχνης που έφτασαν να παλεύουν για την άνοδο ήμασταν καλύτερη ομάδα!»

http://sportfmpatras.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Pigasara Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 11:30 posted by Pigasara

    Κ. Δαρειε πολλά λόγια και από ουσία μηδέν. Αν είχατε καλύτερη ομάδα να το δειχνατε στο γήπεδο. Στα λόγια όλοι καλοί ειμαστε.