1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2017 15:02

ΕΑΠ: «Ο Κάβουρας επικαλείται ψέματα που δεν τιμούν κανέναν»

Με ανακοίνωσή της, η ΕΑΠ κατηγορεί τον αθλητή της Ανδρέα Κάβουρα ότι ψεύδεται για να αποδεσμευτεί από την ομάδα και να πάρει μεταγραφή για την Παναχαϊκή. Υποστηρίζει ότι απέιχε αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις. Όλα αυτά μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο παίκτης στην εφημερίδα «Γνώμη» την οποία μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 22/5/2017 στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ της Πάτρας, φιλοξενήθηκε συνέντευξη του αθλητή μας ΚΑΒΟΥΡΑ ΑΝΔΡΕΑ. Σ’ αυτήν, και από τα ανυπόστατα λεγόμενα του αθλητή μας, επιβεβαιωνόμαστε για την ύπαρξη μεθοδευμένου σχεδίου ρήξης του με το σωματείο και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε δημόσια, παρόλο που δεν επιθυμούσαμε.

Συγκεκριμένα ο αθλητής φέρνει στο Φως της Δημοσιότητας, την απουσία του από τις προπονήσεις πριν την ημιτελική φάση του εφηβικού και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Όταν οι υπόλοιποι συναθλητές του τότε κοπίαζαν καθημερινά, για την υλοποίηση του στόχου και την πρόκριση για την τελική φάση του Final-4 του εφηβικού.

Επικαλείται Ψέματα που δεν τιμούν κανέναν, και περισσότερο έναν αθλητή, ότι δήθεν ενημέρωσε τη Διοίκηση για την ανεύρεση εργασίας σε άλλη πόλη και την επιθυμία να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Απεναντίας απουσίαζε αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις μετά την παραμονή της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ στην κατηγορία, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε επικοινωνία, τόσο με μέλη της Διοίκησης όσο και με τον Ομοσπονδιακό προπονητή του, χωρίς αιτία και λόγο.

Διατυπώνει ότι δήθεν η ομάδα μας ζήτησε υπέρογκα ποσά για την αποδέσμευσή του, όταν ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και πολύ περισσότερο δεν είχε υπάρξει την περίοδο εκείνη, καμία πρόταση από ομάδα, είτε από την Πάτρα είτε από άλλη πόλη.     

Για του λόγου το αληθές και προς ενημέρωση όλων, ο αθλητής μας από την 1/5/2017 προσπαθεί, πιθανόν μετά από κακούς συμβουλάτορες, να διαρρήξει την σχέση του με την ομάδα, απέχοντας  από τις προπονήσεις και την προσπάθεια επικοινωνίας μας.

Αυτό μας ανάγκασε να στείλουμε στις 3/5/17 επιστολή στον αθλητή, καλώντας να μας ενημερώσει για τους λόγους της απουσία του από τις προπονήσεις, πριν την μετάβασή μας στην τελική φάση του εφηβικού.    

Το βράδυ της Πέμπτης 4/5/2017, μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ο πατέρας του ότι ο αθλητής είναι ασθενής από Εμπύρετη Πνευμονία και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας.   

Όπως οφείλαμε και για τον οποιοδήποτε αθλητή μας, τον καλέσαμε από ενδιαφέρον και μόνο, να μεταβούμε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και κλείσαμε το απαιτούμενο ραντεβού για τις 9:00 το πρωί, για να συμβάλουμε με κάθε τρόπο εάν απαιτηθεί, στην αποκατάσταση της υγείας του.

Δυστυχώς δεν παρουσιάσθηκε. Στις 9:17 λάβαμε στο mail του συλλόγου, μέσω του mail της Ενορίας της Αγίας Σοφίας, Ιατρική Γνωμάτευση Ιδιώτη Γιατρού του αθλητή μας και Βιοχημικές Εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει στις 23 Απριλίου 2017, στο Διαγνωστικό Κέντρο με το οποίο συνεργάζεται το σωματείο μας.  

Μας λυπεί η συμπεριφορά του αθλητή προς το σωματείο, που τόσο τον ανέδειξε αθλητικά, όσο ότι τον στήριξε αυτόν και την οικογένεια του με κάθε τρόπο. Παραγνωρίζοντας ακόμη, την προτροπή και την συμβολή μας στην απόκτηση της απαιτούμενης άδειας για προσωπικό ασφαλείας (security), σαν εφόδιο και στην πιθανή μελλοντική εργασιακή του αποκατάσταση.     

Σήμερα, όπως και τονίσαμε, η οποιαδήποτε Μετεγγραφολογία είναι άκαιρη και πιθανόν να εντάσσεται, στους σκοπούς για την απόκρυψη των οικονομικών προβλημάτων συγκεκριμένης ομάδας της Πάτρας με αθλητές της, οι οποίοι τα διεκδικούν μέσω προσφυγών.

   

2 σχόλια

  • Comment Link Μεντωρ Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 05:28 posted by Μεντωρ

    Ακολουθούν κι αλλοι παίκτες λίαν συντόμως. Προς τέρψιν του νυν κόουτς που πάντα γούσταρε έτοιμους και όχι ταλέντα.

  • Comment Link Θρυλεων Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 14:02 posted by Θρυλεων

    Ζητηστε λεφτα και αφηστε τους να κοπανιουνται....και ο καβουρας και τα καβουρια της παναχαικης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ