1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2017 14:27

H επόμενη μέρα στον ΟΦΗ

Η Ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεδρίασε κι ένα από τα θέματα που τέθηκαν… επί τάπητος ήταν και η επόμενη… μέρα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, η οποία προσπάθησε για το «όνειρο» της Α1, ωστόσο δεν τα κατάφερε μέσω των αγώνων μπαράζ που έδωσε.


Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Pre League, τη νέα κατηγορία που «ντεμπουτάρει» την ερχόμενη περίοδο και βρίσκεται ένα «σκαλοπάτι» κάτω από τα… μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ζλατιλίδη συμπεριλαμβάνεται στα 8 καλύτερα σωματεία της Α2 και έχει αυτό το προνόμιο. Να πάρει, δηλαδή, μέρος στην καινούργια λίγκα. Η προθεσμία για να δηλώσει συμμετοχή είναι η 31ηΜαΐου και είναι δεδομένο πως ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα δεχτεί να γίνει μέλος της Pre League.

Η ΕΟΠΕ έχει αποφασίσει για την ίδρυσή της από το Διοικητικό Συμβούλιο της 5ης Μαΐου, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν μπορούν ακόμη να πουν με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι, καθώς πρέπει να φανεί πόσες από τις συνολικά 12 ομάδες θα πουν το «ναι».

«Θα εξετάσουμε τις συνθήκες και θα αποφασίσουμε αν πρέπει να επαναλάβουμε την φετινή προσπάθεια που έκανε το βόλεϊ του ΟΦΗ. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας φέτος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα βέβαια, επειδή δεν καταφέραμε να πάμε στην Α1. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Μέχρι ένα σημείο η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή όλη τη χρονιά.

Δυστυχώς στα μπαράζ δεν τα καταφέραμε. Στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι δεν κερδίσαμε και μετά ήρθε η απογοήτευση. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να πούμε τι θα γίνει. Θα περιμένουμε την απόφαση της Ομοσπονδίας για την Preleague. Για μας είναι σημαντικό να γίνει, γιατί θα είναι ένα πρωτάθλημα με 12 ποιοτικές ομάδες και ένα σκαλί κάτω απ την Α1», τόνισε ο πρόεδρος του Ερ. ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης μπροστά στην προοπτική που έχει ανοιχτεί για τους «ασπρόμαυρους».

Από’ κει και πέρα, οι Κρητικοί έχουν κάνει και κάποιες αρχικές επαφές με τον κ. Ζλατιλίδη. Υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας, το κλίμα μέσα στο οποίο έγιναν οι συζητήσεις ήταν πολύ καλό, όμως τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι και τα τέλη του μήνα.

Grandsport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ