1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-05-2017 18:05

To «ευχαριστώ» του Καλημεράκη

Με επίστολή του, ο Μανώλης Καλημεράκης, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδα της ΑΕΚ, ευχαρίστηκε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της ανόδου στην Ρre League.

H επιστολή

Η αγωνιστική σεζόν 2016-17 για το τμήμα Βόλεϊ Α2 Ανδρών της ΑΕΚ έληξε, με την άνοδο της ομάδας μας στην Preleague, στόχος που είχε τεθεί απ’ την αρχή και επιτεύχθηκε μέσα από πολύ δουλειά και κόπο από όλους όσους δούλεψαν και πλαισίωσαν την ομάδα σ’ αυτή την προσπάθεια και πορεία της.

Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, έθεσε μεγάλο στόχο με μικρούς παίκτες, μικρούς σε ηλικία και εμπειρία και τα κατάφερε, στηριζόμενη στην μεθοδική δουλειά, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των παικτών.

Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος των συμβατικών μου υποχρεώσεων βάσει συμφωνίας (Αύγουστος 2016 - Απρίλιος 2017) και αναμένοντας τις προθέσεις της ομάδας, άλλα και ό,τι άλλο προκύψει, θα ήθελα μέσα από αυτή την επιστολή, να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, ξεκινώντας από τους πρωταγωνιστές: τους παίκτες για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία μας, την διοίκηση της ομάδας για ό,τι προσέφερε στην ομάδα, και τέλος στο staff αυτής, όπου είχα την τιμή να είμαι μέλος του.

Ιδιαίτερα στον coach Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, με πρότεινε και με έφερε στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ, για την θέση του Β προπονητή και άμεσου συνεργάτη του. Βίωσα μέσα απ την πορεία της ομάδας, την δουλειά και την προσπάθεια, πολλά εκπληκτικά συναισθήματα και με επιβράβευση την κατάκτηση του στόχου μας.

Κλείνοντας λοιπόν, με την επίσημη λήξη της συνεργασίας μας για την φετινή σεζόν 2016-17, να ευχηθώ σε όλους τους συντελεστές της ομάδας που την οδήγησαν στην 3 η θέση και την Preleague, υγεία και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνουν, εντός και εκτός τερέν, στους φιλάθλους και την διοίκηση της ΑΕΚ να την δουν σύντομα και στην μεγάλη κατηγορία.

Καλημεράκης Εμμανουήλ
Καθηγητής φυσικής αγωγής
Προπονητής πετοσφαίρισης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ