1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2017 17:48

Κουτουνίδης: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο Πήγασος Πολίχνης είναι η μοναδική ομάδα που συμμετέχει στο Ειδικό τουρνουά ανόδου, η οποία δεν είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στον υποόμιλο της καθώς τερμάτισε 2ος πίσω από τον Νέστωρα, ωστόσο κάνοντας το 3χ3 στο τουρνουά του Β’ ομίλου στα Γιάννενα πήρε το εισιτήριο για τους αγώνες της Λαμίας.
«Είναι μεγάλη ικανοποίηση το ότι φτάσαμε στο τελικό τουρνουά γιατί προερχόμασταν από ένα… παρεξηγημένο όμιλο και θέλαμε ηθικά να αποδείξουμε ότι αν και 2οι στον όμιλο μας είχαμε μια ομάδα η οποία άξιζε περισσότερα. Εμείς χάσαμε παιχνίδια στην κανονική περίοδο γιατί δουλεύαμε ταυτόχρονα και για την εφηβική ομάδα … Το ότι ήμασταν 2οι όμως δεν σήμαινε ότι ήμασταν χειρότεροι από τον Νέστωρα ή την Ολυμπιάδα και θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα ματς για να αποδείξουμε κάποια πράγματα», είπε ο τεχνικός του Πήγασου κ.Κουτουνίδης και συνέχισε:

«Για εμάς δεν είναι προτεραιότητα για εμάς η άνοδος, αλλά θα θέλαμε να συμμετάσχουμε στην Pre League εφόσον αυτή γίνει. Ο βασικός στόχος για μένα και τη διοίκηση είναι να διατηρήσουμε τον τίτλο στο πανελλήνιο εφηβικό που κατακτήσαμε πέρσι…. Φυσικά θα μπούμε να παίξουμε και θέλουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας και σίγουρα θέλουμε να κάνουμε έστω μία νίκη».

Όσον αφορά το γενικότερο σχόλιο του για το τουρνουά ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Είναι σίγουρα οι 4 καλύτερες ομάδες, με τον Εθνικό να θυμίζει την περσινή Κύζικο και θεωρώ ότι μόνο αν ο ίδιος δεν παίξει καλά θα έχει πρόβλημα. Η Παλλήνη έχει πολύ καλή ομάδα, έχει την εμπειρία από πέρσι όπως και το Αιγίνιο που έχει φτιάξει ομάδα για Α1 και νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο να ακολουθήσει τoν Εθνικό… Από κει και πέρα είναι και θέμα διαχείριση άγχους».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ