1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2017 16:00

Αλεξανδρόπουλος: «Ισορροπημένο τουρνουά»

Ο ΑΟ Παλλήνης κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση στον 1ο υποόμιλο του Α’ ομίλου, όπου σε 16 αγώνες γνώρισε μία ήττα, ενώ και στο Ειδικό τουρνουά έχασε μόνο από τον Εθνικό Πειραιά στο τάι μπρέικ. Στο τελικό τουρνουά ανόδου είχε προκριθεί και πέρσι, αλλά είχε δύσκολο έργο απέναντι σε Κύζικο και Ηρακλή Χαλκίδας.
«Από την αρχή θέλαμε να είμαστε στους διεκδικητές της ανόδου χωρίς όμως να είναι κι αυτοσκοπός Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και εν μέρει τα καταφέραμε καθώς είμαστε στο τελικό τουρνουά», εξηγεί ο τεχνικός της Παλλήνης Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος και συνεχίζει:

«Όταν ξεκινήσαμε ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στον όμιλο μας με αρκετές καλές ομάδες. Εμείς ήμασταν ένα σύνολο με αρκετές προσθήκες και χρειαζόμασταν χρόνο, αλλά από ένα σημείο και μετά βρήκαμε τα πατήματα μας, δέσαμε και φάνηκε αυτό με την αήττητη πορεία μας στο β’ γύρο».

Η ομάδα της Παλλήνης έχει την εμπειρία από την συγκεκριμένη διαδικασία με τον κ. Αλεξανδρόπουλο να δηλώνει: «Το προβάδισμα το έχει ο Εθνικός που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με γεμάτο ρόστερ, ενώ πολύ καλές ομάδες διαθέτουν Νίκη Αιγινίου και Πήγασος. Γενικά είναι ένα ισορροπημένο τουρνουά, με τον Εθνικό να έχει ένα μικρό προβάδισμα και οι άλλες τρεις ομάδες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ