1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-03-2017 19:16

Πήρε το ντέρμπι ο Πήγασος

Ο Πήγασος Πολίχνης αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι κορυφής του Β2 ομίλου στην Α2 ανδρών. Η ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη νίκησε με 3-1 τον πρωτοπόρο και μέχρι χθες αήττητο Νέστωρα.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλό ρυθμό και μαχητική διάθεση, ενώ ο Νέστωρας θυμήθηκε τον καλό του εαυτό στο δεύτερο και στο τρίτο σετ. Καθοριστικό ήταν το δεύτερο σετ. Προς το τέλος του ο Κράβαρικ έκανε αλλαγή βάζοντας τον πασαδόρο Σπανουδάκη αντί κεντρικού και ο Νέστωρας πήρε το προβάδισμα. Ωστόσο μετά από λάθος στην εντολή του Κράβαρικ, η ομάδα υπέπεσε σε λάθος θέσεις, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 28-26, 23-25, 25-16)

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κουτουνίδης): Κομητούδης, Παράσογλου, Φωτιάδης, Παπαπαναγιώτου, Χρηστινίδης, Κουκουμάκας / Γκιούγκης (λ), Καπετανίδης, Ποχάνης, Σταυρίδης, Χρηστάκος, Καϊλης, Αντύπας
ΝΕΣΤΩΡ (Κράβαρικ): Μπατσαράς, Τσιάρας, Παντίρης, Παπαδημητρίου, Βεκρής, Τσολάκος / Αγγελής, Μακράκης, Σπανουδάκη, Τσιράκης, Παπαδόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ