1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2017 14:00

Θεοδωράκης: «Βαθμούς και με τη Νίκη Αιγινίου»

Ένας από τους παίκτες που έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας στην φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είναι ο κεντρικός Θάνος Θεοδωράκης, ο οποίος φέτος έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση βασικού.


Η «Π.Γ.» επικοινώνησε χθες με τον Θάνο Θεοδωράκη και του ζήτησε ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την δική του παρουσία. 

«Αντικειμενικά η πορεία που έχουμε κάνει είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας, πιστεύω πως σε κάθε παιχνίδι είμαστε ανταγωνιστικοί και παρά την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, είμαστε σε φόρμα» δήλωσε αρχικά ο Θάνος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Το Σάββατο παίζουμε με την πρώτη ομάδα του ομίλου, θα παλέψουμε για τη νίκη Ή για βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στα ψηλά της βαθμολογίας». 

Σχετικά με το δική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την τις συνθήκες της Ολυμπιάδας και ευχαριστημένος από τον προπονητή μου Άκη Δαρείο που μου έχει δώσει ευκαιρίες για να αγωνίζομαι. Θα ήθελα όμως να πω κάτι, Ειδικά στην δική μου θέση δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί κι όλοι είμαστε ισάξιοι».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Ολυμπιάδας συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκη Αιγινίου με καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό του Ταραμπούρα με τον Άκη Δαρείο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. 

πηγή: gnomip.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ