Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-12-2016 19:34

Η νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Ιωνικό (video)

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε το αντρικό βόλεϊ του Πανιώνιου απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α2 για τον πρώτο όμιλο του 2ου υποομίλου της κατηγορίας. Το συγκρότημα του Αργύρη Ψάρρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με το παιχνίδι να πηγαίνει στα 5 σετ και τελικά τον Ιστορικό να το κατακτά στα  πέντε σετ.

Στην κάμερα του nstv μίλησαν και δύο εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού, ο Γρηγόρης Τραπεζουντίδης και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία που είχε αυτή τους η νίκη, τόσο για ψυχολογικούς όσο και για αγωνιστικούς λόγους. Και οι δύο τόνισαν πως η νίκη αυτή πρέπει να είναι το εφαλτήριο για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και η αρχή για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, μιας και υπάρχει εκ νέου διακοπή στο πρωτάθλημα μέχρι τα τέλη Γενάρη. Από την πλευρά του ο κεντρικός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τόνισε πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη καθώς η αγωνιστική απραξία δε βοηθά τις ομάδες να βρουν ρυθμό στο πρωτάθλημα.

Τέλος, το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού , εκεί όπου χρειάζεται και τη στήριξη του κόσμου του προκειμένου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και οι νίκες για το σύλλογο.

nstv.gr

Media