1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2016 18:28

Ψάχνει νίκη ΕΑΠ κόντρα στον Άρη

Στο παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης που θα γίνει το Σάββατο (10/12) έχει στρέψει την προσοχή της η ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Π. η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ο ακραίος της Ε.Α.Π., Λευτέρης Δρακόπουλος μίλησε στο eapatron.gr για την αναμέτρηση με τη Νίκη Αιγίνιου αλλά και την μάχη που έρχεται με τον Άρη.

- Η ΕΑΠ προέρχεται από την ήττα στο Αιγίνιο και κοιτάζει την αναμέτρηση με τον Άρη. Τι θέλει να πετύχει;

Λ.Δ.: «Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι όπου παρότι παίξαμε καλό βόλεϊ, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και πλέον κοιτάζουμε το ματς με τον Άρη. Και μόνο ότι αντίπαλος μας πέρσι έπαιζε στη volleyleague, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή,. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

- Ποιος είναι ο στόχος της ΕΑΠ στο φετινό πρωτάθλημα;

Λ.Δ.: «Πρώτα από όλα θέλουμε να πετύχουμε την γρήγορη παραμονή μας και στη συνέχεια να πάρουμε το εισιτήριο για την προ-λιγκ. Ακόμα είναι νωρίς ωστόσο πιστεύω πως από τις πρώτες αγωνιστικές είμαστε σε καλό δρόμο».

-Πως το βλέπεις το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος;

Λ.Δ.: «Κοιτάξτε, το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τουλάχιστον στον δικό μας όμιλο όπου συμμετέχουν ομάδες όπως είναι ο Άρης, η Νίκη Αιγινίου αλλά και η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Επίσης η Ολυμπιάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατό σύνολο αλλά και άλλες ομάδες, κάτι που σημαίνει πως σε κάθε παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και δεν μπορείς να εφησυχαστείς. Για αυτό και εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθούμε για θετικό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα».

1 σχόλιο

  • Comment Link Απαραδεκτος Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 22:15 posted by Απαραδεκτος

    Γιατί κοροϊδεύετε τα παιδιά με αυταπάτες περί pro league ??? Αφού γνωρίζετε όλοι ότι τα παλιά χρέη θα σας κυνηγούν πάντα....Προς το παρόν βάλτε μέσα το γιο του σπόνσορα, του Γ.Γ και πουλήστε παραμύθι...και όποιος πει κουβέντα στην απόξω....
    Ασχοληθείτε και με την Παναχαΐκή που πάντα σας πληγώνει... Ότι και να κάνετε είστε καταδικασμένοι να παίζετε τοπικά ντέρμπι με τον Απόλλωνα και να εκτίθεστε με καραγκιοζιλίκια..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ