1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2016 15:53

Σεφτέ στην Α2 για το Μαρκόπουλο, 3-0 τον Μίλωνα

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α2 Εθνική κατηγορία, πέτυχε το ανδρικό τμήμα του ΑΟ Μαρκοπούλου επικρατώντας της ομάδας του Μίλωνα με 3-0 στο Κλειστό των Μεσογείων.
Ο ΑΟΜ μπήκε αποφασισμένος στον αγώνα και ξεκίνησε με ένα σερί 5-1. Το πολύ καλό σέρβις χάλασε την υποδοχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν είχαν λύσεις στην επίθεση. Με πολύ σταθερές άμυνες του Πλεμένου και δυνατές επιθέσεις από τα αδέρφια Παπασιδέρη και τον Μεθενίτη, πήρε το 1ο σέτ με 25-17.

Στο δεύτερο σετ, η είσοδος του Πανούσου, βελτίωσε πολύ την εικόνα του Μίλωνα, και σε συνδιασμό με τα λίγα λάθη, και το καλά στημένο μπλοκ απέναντι στον Μεθενίτη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για τα καλά την ομάδα μας πηγαίνοντας το σετ πόντο-πόντο. Η αλλαγή του Μεθενίτη με τον Αλεβιζάκη έδωσε ανάσες στον ακραίο του ΑΟΜ ο οποίος επανήλθε δυναμικά, ενώ η είσοδος του Δράκου βοήθησε στο μπλοκ. Με άουτ σέρβις, ο ΑΟΜ έχασε το πρώτο σετ μπολ, αλλά εν τέλει κατέκτησε το σετ με 26-24.

Το τρίτο σέτ ήταν ένας μονόλογος του AO Μαρκοπούλου. Με τον Δημητριάδη να κάνει εξαιρετική δουλεία απο το σημείο του σέρβις, σταθερή υποδοχή και καλό μπλόκ -με Δαρεμά αντί Πλεμένου- δεν απειλήθηκε στιγμή και τελείωσε το σετ και τον αγώνα με 25-13.

Tα σετ: 25-17, 26-24, 25-13

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ