1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2016 13:47

Ο Άθλος μπροστά στον κόσμο του

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας υποδέχεται την Ολυμπιάδα Πατρών το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στις 17:00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας Νίκος Σαμαράς.
Θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Άθλου μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας για την φετινή σαιζόν. Η Ολυμπιάδα Πατρών είναι μια γνωστή ομάδα στο χώρο του  βόλεϊ η οποία μάλιστα έχει περάσει από τα σαλόνια της Α εθνικής κατηγορίας και ένας παίκτης του Άθλου ο Τοπαλίδης Δημήτριος  έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα της.

«Καλούμε τους φίλους του βόλεϊ να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Άθλου. Την μουσική επιμέλεια στο νέο κλειστό θα έχει φέτος ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός MADFM107  ο οποίος είναι και χορηγός φέτος του Άθλου Ορεστιάδας.  Στο τέλος του αγώνα θα κληρωθεί για τους φιλάθλους έως 16 ετών ένα κινητό τηλέφωνο SAMSUNG J1 2016 με λαχνούς που θα μοιραστούν την Παρασκευή σε σχολεία της Ορεστιάδας από αθλητές της ομάδας αλλά και στην είσοδο του νέου κλειστού. Η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ και έως 16 ετών είναι δωρεάν», λέει το κάλεσμα της ομάδας. 


Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ALPINO Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 11:06 posted by ALPINO

    ME THN NIKH SHMERA

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ