1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2016 12:37

«Μονόδρομος η νίκη»

Την πρώτη της νίκη αναζητάει η ΑΕ Κομοτηνής η οποία υποδέχεται τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν από τον Μακεδονικό στη δεύτερη αγωνιστική αλλά άφησαν πίσω τους τις ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και θα αγωνιστούν πλήρης στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι.
Ανέστης Γιαννακόπουλος: «Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν δύσκολα με δύο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Δικαίως χάσαμε, δε παίξαμε τόσο καλά. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, η ομάδα θα είναι πλήρης καθώς θα επιστρέψουν οι τραυματισμένοι παίκτες. Πιστεύω ότι, η σκληρή προπόνηση θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πάρουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς».

Γιώργος Λαχτάρας: «Η νίκη είναι μονόδρομος. Παίζουμε με μια ομάδα που την ξέρουμε διότι έχουμε παίξει αρκετά φιλικά παιχνίδια μαζί. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των αντιπάλων, γι’ αυτό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε για το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ