1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2016 20:06

Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ σε γεμάτο γήπεδο στα Χανιά

Το κλειστό των Χανίων γέμισε για τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΟΦΗ για την Α2 ανδρών.
Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη με 3-2 (19-25, 25-23, 22-25, 25-23, 15-11) στο κρητικό ντέρμπι έχοντας στο πλευρό του και 50 φιλάθλους, που ταξίδεψαν απο το Ηράκλειο, για να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Μάλιστα το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 40 λεπτά λόγω καπνογόνων που άναψαν πριν την έναρξη του αγώνα στην κερκίδα

«Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Απο το τέταρτο σετ και μετά βάλαμε πάθος στο παιχνίδι μας και κερδαμε. Πήρεμα ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή και δεμένη ομαδα και συνεχίζουμε. Εχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για τη συπαράσταση στο παιχνίδι» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και υπεύθυνος για το βόλει του ΟΦΗ, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ότι «πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν μαζί μας για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας. Τους θέλουμε κοντά μας και στα εντός έδρας παιχνίδια»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ