1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2016 14:24

Πρώτη νίκη για τον Μακεδονικό (video)

Ο Μακεδονικός πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς, καθώς νίκησε με 3-1 σετ μέσα στο ΕΑΚ Νεάπολης την Κομοτηνή, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Το πρώτο σετ πήγε στην ομάδα του Μακεδονικού (25-15), ένα σετ εύκολο για τους Άνδρες του Γιώργου Οικονομίδη. Στην συνέχεια η ΑΕ Κομοτηνής κατάφερε και ανέβασε στροφές και έφερε το παιχνίδι στο 1-1 σετ αφού το πήρε με 19-25. Στο τρίτο σετ ο Μακεδονικός μπήκε με πιο καθαρό μυαλό και παίζοντας καλό βόλεϊ το πήρε εύκολα με 25-20 χάρη στις καλές αμυντικές τοποθετήσεις.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου μπήκε δυνατά και παραλίγο να το πάρει το σετ αλλά στο τέλος ο Μακεδονικός έδειξε να το θέλει περισσότερο και το πήρε με 29-27.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 19-25, 25-20, 29-27)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Οικονομίδης): Κουτσονίκας Ε, Τσακιρίδης, Οταπασίδης, Τσιγγελίδης, Βανδώρος, Καρασαρλίδης, Αλμαλής, Κουτσονίκας Γ, Αρτακιανός, Σαχπατζίδης, Βελιχάι, Ρεμπούτζιας, ΄Οσσας, Βορκάς.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Ανέστης Γιαννακόπουλος): Ανδρεάδης, Χρηστουηλίας, Παπαιωάννου, Χατζηβλασίου, Βαργεμιτζίδης, Δημόπουλος, Τερζόγλου, Φάκας, Δεληγιαννίδης, Λαχτάρας, Χρυσοστόμου, Καλόβουλος.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ