1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2016 13:13

Τσαρκάτογλου: «Ανταγωνιστικοί και με την Ελπίδα»

Με στόχο την 2η νίκη στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Π. η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελπίδα για την 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.
Ο κεντρικός της Πατρινής ομάδα, Μίλτος Τσαρκάτογλου, μλησε στο eapatron.grτόσο για τον αγώνα της πρεμιέρας όσο και για την αναμέτρηση που έρχεται…


Η ΕΑΠ ξεκίνησε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Μ.Τ.: «Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη και επιπλέον ότι η νίκη ήρθε σε ένα τοπικό ντέρμπι με τις δικές του ιδιαιτερότητες, κάτι που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας». 

Ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελπίδα. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Μ.Τ.: «Κοιτάξτε θα έχουμε δύσκολο έργο γιατί είδαμε ότι στην πρεμιέρα η Ελπίδα πήρε βαθμό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και αυτό σημαίνει ότι έχει καλό σύνολο. Από την δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ποιοι είναι οι  φετινοί στόχοι της ΕΑΠ:

Μ.Τ.: «Πρώτος στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλισης της παραμονής μας. Από εκεί και πέρα θέλουμε να μπούμε στην τετράδα που δίνει εισιτήριο στο προ-λιγκ και παράλληλα να βελτιωθούμε ως ομάδα. Νομίζω πως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό ωστόσο και εμείς έχουμε ένα δυνατό σύνολο που θα προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε αγώνα, κάτι που υποσχόμαστε και στους οπαδούς μας».  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ