Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-11-2016 14:26

Επιστροφή στην Α2 με νίκη για τον ΣΠΑΚ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καρδίτσας ο ΣΠΑΚ υποδεχόμενος τον Πήγασο Κοζάνης.
Η ομάδα του Φώτη Αλεξίου ήθελε πάση θυσία την νίκη στην πρεμιέρα και εφόσον ήταν δυνατόν με καθαρό σκορ, πράγμα που πέτυχε και έδιωξε το άγχος για τη συνέχεια.

Ο Πήγασος Κοζάνης δεν ήταν σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα. Ανταγωνιστική ομάδα που πάλεψε όλα τα σετ και προσπάθησε το 2-0 να το κάνει 2-2 αλλά τελικά έχασε το τέταρτο σετ με 26-24.

Το παιχνίδι θα λέγαμε ότι κρίθηκε στο μέσον του τέταρτο σετ όταν η Κοζάνη προηγήθηκε με 10-14, αλλά ο ΣΠΑΚ με πολλά ψυχικά αποθέματα πέτυχε ένα σερί 5-0, πέρασε μπροστά στο σκορ και αφού πήγε το παιχνίδι πόντο-πόντο, ήταν αυτός που παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμος στο φινάλε και κατέκτησε το κρίσιμο και νικηφόρο σετ.

Στο πρώτο σετ ο ΣΠΑΚ παρουσιάστηκε στην αρχή αγχωμένος και οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο τέλος όμως βελτιώνοντας την υποδοχή πέρασε μπροστά με 20-19 και τελικά το κατέκτησε με 25-22.

Το δεύτερο σετ ήταν το πιο εύκολο καθώς πέρασε μπροστά με 17-16, και από κει και πέρα έφθασε εύκολα στο 25-19.

Ο Πήγασος μπήκε πιο αποφασισμένος στο 3ο σετ και βρήκε απέναντί του ένα χαλαρό ΣΠΑΚ που μάλλον πίστεψε νωρίς ότι το παιχνίδι είχε κερδηθεί. Η ομάδα της Κοζάνης αποκτώντας διαφορά τεσσάρων πόντων στο μέσον του σετ, την διατήρησε μέχρι τέλους και επέστρεψε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 με σκορ σετ 21-25.

Το τέταρτο σετ, όπως προείπαμε ήταν πραγματικό ντέρμπι, κρίθηκε στους 26 πόντους και βρήκε παίκτες και φιλάθλους του ΣΠΑΚ να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-22, 25-19, 21-25, 26-24

Karditsalive.net