1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-11-2016 12:49

Πέρασε από την Κομοτηνή ο Πήγασος

Ο Σημαντική νίκη σημείωσε ο Πήγασος Πολίχνης στην πρεμιέρα τηνς Α2 ανδρών, αφου επικράτησε με 3-0 (25-17, 25-15, 25-20) της Κομοτηνής εκτός έδρας.
. Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου, ωστόσο στη συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε τον αγώνα, πάλεψε μέχρι τέλους, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως να είναι καλύτερη στα σημεία και τελικώς να κερδίζει τον αγώνα.

Ανέστης Γιαννακόπουλος (Προπονητής ΑΕΚ): « Πρώτη αγωνιστική, αρκετό άγχος και πίεση. Τα παιδιά υπερεκτίμησαν την ομάδα του Πήγασου. Οι αντίπαλοι ήταν προετοιμασμένοι σωματικά καθώς ήταν προπονημένοι, γυμνασμένοι, με πολλά φιλικά παιχνίδια αλλά και έτοιμοι ψυχολογικά για το πρώτο παιχνίδι. Η δική μας ομάδα πιστεύω θα βελτιωθεί, στη συνέχεια, στο σημαντικό κομμάτι σερβίς – υποδοχή με στόχο πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.»

Κώστας Δεληγιαννίδης (Αρχηγός ΑΕΚ): « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πρεμιέρα τελικά αποδείχτηκε πιο δύσκολη απ’ ότι περιμέναμε. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα σημερινά λάθη ώστε στο επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας να είμαστε αποτελεσματικότεροι και να ανασκευάσουμε τις εντυπώσεις από τη σημερινή εντός έδρας ήττα».

1 σχόλιο

  • Comment Link savritis Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 10:38 posted by savritis

    Τραγωδία η ΑΕΚ, που το ειδατε στα σημεια? Τσοντα ηταν το ματσακι.
    PS gratz για τον προπονηταρα σας, που το βρηκατε τετοιο λαβρακι?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ