1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2016 15:12

Στράντζαλης: «Να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου»

Έτοιμη για την επιστροφή στη Volleyleague είναι η Νίκη Αιγινίου, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο volleynews.gr ο προπονητής του συλλόγου Θανάσης Στράντζαλης. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως στόχος είναι να φτάσει η Νίκη μέχρι το τέλος του δρόμου.
Το Αιγίνιο θα αγωνιστεί στον Β1 υποόμιλο της Α2 Ανδρών και πρεμιέρα θα κάνει με την Ελπίδα Αμπελοκήπων εντός έδρας. Αναλυτικά η συνέντευξη στον Θανάση Στράντζαλη.

Είναι έτοιμη η ομάδα για την πρεμιέρα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων;

«Σίγουρα κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε καλά τη φετινή χρονιά», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στους στόχους της Νίκης Αιγινίου:

«Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου και να βρεθούμε στη Volleyleague. Το ρόστερ έχει ενισχυθεί και θεωρώ ότι φέτος ο στόχος της ανόδου είναι πιο εφικτός. Για αρχή δεν υπάρχουν οι δύο πολύ καλές περσίνες ομάδες Ηρακλής Χαλκίδας και Κύζικος με τα υψηλά μπάτζετ και όλες οι ομάδες είναι πιο κοντά μεταξύ τους. Εμείς πέρυσι είχαμε κάποιες αδυναμίες, φέτος ενισχυθήκαμε και έχουμε από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας.

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Όπως είπα και πριν λείπουν οι δύο περσινές πολύ καλές ομάδες. Οι ομάδες δεν έχουν τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ τους και θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Δεν ξέρω αν το επίπεδο θα είναι χαμηλότερο, πρέπει να δούμε όλες τις ομάδες και μετά από 2-3 αγωνιστικές να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Πάντως, οι δύο όμιλοι του Βορρά θα είναι καλύτεροι από πέρυσι».

Για το αν υπάρχουν φαβορί για την άνοδο: «Μαζί με εμάς, πιο μπροστά βρίσκονται η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Άρης, ο Νέστορας είναι επίσης δυνατότς, όπως και οι δύο ομάδες της Πάτρας. Για τις ομάδες της Αθήνας δεν έχω ακόμα κάποια εικόνα και δεν μπορώ να κρίνω».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ