Εκτυπώστε τη σελίδα
01-11-2016 17:23

Σαρακίνης: «Στόχος η Prο-League»

Αντίστροφά μετρά η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Π. για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής με την 1η αγωνιστική να περιλαμβάνει τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών, παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ (20.00) του Σαββάτο, στο κλειστό της ΕΑΠ.
Ο αρχηγός της Πατρινής ομάδας, Ανδρέας Σαρακίνης, ένας από τους παίκτες που έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου μίλησε στο eapatron.gr για τους στόχους της φετινής σεζόν αλλά και τον τοπικό «εμφύλιο» με την Ολυμπιάδα.

Σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ποιοι είναι οι στόχοι της ΕΑΠ;

«Πρώτα από όλα για μένα είναι σημαντικό που το ρόστερ είναι σχεδόν ίδιο και έχουν γίνει μόνο 2 προσθήκες. Από εκεί και πέρα έχουμε δουλέψει όλοι μαζί πολύ σκληρά με στόχο να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα. Πλέον φετινός στόχος είναι η παραμονή μας και να διεκδικήσουμε την είσοδος μας στην κατηγορία της Pro-league. Βεβαία θα έχουμε δύσκολη αποστολή, στον όμιλο μας είναι καλές ομάδες και επιπλέον θα έχουμε πολλά ταξίδια στην βόρεια Ελλάδα και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που δεν τις γνωρίζουμε ωστόσο παρολ’ αυτά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στην πρεμιέρα υπάρχει το ντέρμπι με την Ολυμπιάδα. Τι θέλει η ΕΑΠ;

«Είναι ομάδα που τη γνωρίζουμε και μας γνωρίζει καλά, ενώ έχουμε δώσει και αρκετά φιλικά παιχνίδια. Τις τελευταίες μέρες έχουμε δουλέψει πολύ με τον τεχνικό μας στις προπονήσεις για το πώς θα την αντιμετωπίσουμε και εφόσον τα υλοποιήσουμε όπως πρέπει, πιστεύω πως θα φτάσουμε στη νίκη ώστε να μπούμε και με το δεξί στο πρωτάθλημα».

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στο κόσμο της ΕΑΠ;

«Ναι, θέλω να του πω να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει, όχι μόνο στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα αλλά και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια,. Η Ε.Α.Π. αποτελείται από αμιγώς Πατρινά παιδιά, η διοίκηση κάνει μια σοβαρή προσπάθεια και εκτιμώ ότι εφόσον μας στηρίξει και ο κόσμος του βόλεϊ, υπάρχει ευοίωνο μέλλον για την ΕΑΠ».