1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2013 21:40

Η Παναχαϊκή πήρε εύκολα το ντέρμπι και μάλιστα χωρίς την βοήθεια του κόσμου

Η Παναχαϊκή πήρε το τρίποντο στο ντέρμπι της Πάτρας κόντρα στην Ολυμπιάδα, στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α2 ανδρών και διεξήχθη σήμερα λόγω της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού. 

 

Η αναμέτρηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών για τους θεατές καθώς η Παναχαϊκή έκτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που της επεβλήθη για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Φώτης Μούρτζης παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα καθώς έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου και για τους δυο επόμενους μήνες έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης.

Διαιτητές: Γκόλφης-Παπασταθόπουλος.
Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-12, 25-19)

Οι συνθέσεις
Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Αγγελόπουλος, Π. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Ν. Ρουμελιώτης, Ντονάς, Βλαχοστάθης, λίμπερο ο Αχιλλεόπουλος, Πεφάνης, Μαυραγάνης, Γεωργακόπουλος, Διονυσόπουλος
Ολυμπιάδα (Δαρείος): Σαλαβασίδης, Γεωργάτος, Φιλίππου, Κοκόλας, Αυγέρος, Παπαχαραλαμπόπουλος, λίμπερο ο Αναστασόπουλος, Σμέρος, Τζουβέκας, Δημησιάνος, Κουτσοδήμας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ