1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-10-2016 11:45

Ν. Μακρυγιάννης: «Γύρισα για το βήμα παραπάνω».

Ένας από τους παίκτες που περισσεύει η εμπειρία στο φετινό ρόστερ της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ είναι ο κεντρικός Νίκος Μακρυγιάννης ο οποίος μετά από δυο χρόνια παρουσίες στη volleyleague(αγωνίστηκε τη σεζόν 14-15 στον Παμβοχαϊκό και τη σεζόν 15-16 σε Παναχαϊκή και Άρη) επέστρεψε «σπίτι» του για να βοηθήσει να γίνει το βήμα παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.


Ο Νίκος Μακρυγιάννης μίλησε στο eapatron.grγια τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε το βόλεϊ και επί της ουσίας ανδρώθηκε στο άθλημα του βόλεϊ…  

-Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφάσισες να επιστρέψεις στην ΕΑΠ;

Ν.Μ.: Κοιτάξτε, είχα συζητήσεις με ομάδες της Volleyleague όμως δεν ήταν κάτι αξιόλογο και έτσι αποφάσισα να γυρίσω στην Ε.Α.Π.  Νομίζω πως είναι προτιμότερο να έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Α2 Εθνική, σε ένα ανταγωνιστικό όμιλο και φυσικά θα παίξω σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον για μένα».  

- Έπαιξε ρόλο ότι η ΕΑΠ έχει στις τάξεις διεθνείς και ταλαντούχους πατρινούς παίκτες που προσδίδουν προοπτική;

Ν.Μ.: «Ασφαλώς και έπαιξε ρόλο. Γνωρίζω καλά τους παίκτες και ξέρω ότι διαθέτει ορισμένα από τα καλύτερα ταλέντα στο πατρινό βόλεϊ και είναι μια ομάδα με προοπτική. Φυσικά δεν φτάνει μόνο το ταλέντο αλλά και η σκληρή δουλειά που είμαι βέβαιος ότι γίνεται αλλά και  θα γίνει και τη φετινή σεζόν. Σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να παραβλέψουμε και την παρουσία του Άρη Αγγελόπουλου στην άκρη του πάγκου, δεν χρειάζεται να πω εγώ ότι είναι έμπειρος προπονητής και θα βοηθήσει σημαντικά την Ε.Α.Π. για να πετύχει τους στόχους της.

- Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ΕΑΠ αλλά και οι προσωπικοί σου;

Ν.Μ.: «Σε ότι αφορά την ομάδα, εκτιμώ ότι ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος στην pro-leagueκαι ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο της Α2 Εθνικής. Σχετικά με τους δικούς μου στόχους, θέλω να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω την ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Βέβαια αυτά αφορούν το φετινό πρωτάθλημα γιατί πιστεύω ότι η Ε.Α.Π. με τους ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει, έχει μακροπρόθεσμους στόχους να κάνει αισθητή την παρουσία της στο ελληνικό βόλεϊ όπως και στο παρελθόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ