Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-10-2016 19:10

Πρώτη η Ελπίδα στο τουρνουά του Άρη

Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Μιχάλης Ζορπίδη» που διοργάνωσε ο Αρης, κατέλαβε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας, αφού επιβλήθηκε στον τελικό του Νέστωρα με 3-2. Και μπορεί σε φιλικούς αγώνες να μην μετρά τόσο το αποτέλεσμα, ωστόσο η νεανική ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου άφησε πολλές υποσχέσεις εν όψει του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας του Σαββάτου είχε διαφορετική μορφή από τον ημιτελικό εναντίον του Αρη, αφού η έμπειρη ομάδα του Νέστωρα προηγήθηκε με 2-0. Οι παίκτες της Ελπίδας, όμως, αντέδρασαν όπως έπρεπε, έβγαλαν εγωισμό στο παρκέ και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1. Από εκείνο το σημείο οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν πλέον να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Ελπίδας, που έφτασε εύκολα στην ανατροπή και τη νίκη.

Τα σετ: 25-27, 16-25, 25-17, 25-20, 15-8.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Επιτροπάκης, Σταυρακάκης, Μούχλιας, Καραβιδόπουλος, Μωρές, Χατζηχριστάκης, Μιχελάκης (λ) / Γαληρόπουλος, Ναζίρης, Γουδελόπουλος, Μπολέτος, Βουλγαρίδης, Σταυρίδης (λ).

ΝΕΣΤΩΡ (Κράβαρικ): Παπαδημητρίου, Γκιρτζίκης, Τσολάκος, Μπατσαράς, Τσιάρας, Παντίρης, Αγγελής (λ)/ Σπανουδάκης, Παπαδόπουλος.

* Στον αγώνα για την τρίτη θέση ο Πήγασος νίκησε τον Αρη επίσης με 3-2.