Εκτυπώστε τη σελίδα
11-10-2016 11:27

Η Παλλήνη δύσκολο 3-1 σε φιλικό την ΑΕΚ

Η Παλλήνη ήταν νικήτρια με 3-1 στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο κλειστό της Κάντζας.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με το σκορ να κρίνεται στις λεπτομέρειες, καθώς όλα τα σετ κρίθηκαν στον πόντο. Οι δύο προπονητές παρά τις απουσίες τους δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Τα σετ: 3-1 (26-24, 31-33, 25-23, 25-20)

7 σχόλια

  • Comment Link Αεκ η θανατος Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 11:49 posted by Αεκ η θανατος

    Volley A2 Το οτι εισαι αμπαλος,αγνομων,προκλητικος δε σου δινει το δικαιωμα να ποιανεις στο στομα σου την ΑΕΚΑΡΑ....ΑΕΚ γερα Α1 ξανα...Αλλιως στον ο.α.ε.δ Αντωνη Παπαδοπουλε.Καμια ανοχη,δικαιολογια και υπομονη.Μονο Α1..Τελος

  • Comment Link volleyA2 Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 10:27 posted by volleyA2

    Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις,δεν αρκεί ο προπονητής για να ανεβάσει μια ομάδα. Πρέπει και η ομάδα η ίδια να είναι δυνατή απ΄τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίχτη.
    Κ αν ο όμιλος σου φαίνεται βατός ,γιατί δεν μπαίνεις να παίξεις εσύ?
    Έξω απ΄το χορό πολλά τραγούδια λέμε.

  • Comment Link Αεκ η θανατος Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:36 posted by Αεκ η θανατος

    Αεκ γερα Α1 ξανα,εκει που ανηκεις,εκει που σου αρμοζει να πρωταγωνιστεις,εκει που κατα τη περυσινη σεζον αντι γινει πραξη,καποιος coach Μπουτσουρης καταφερε γιατι περι κατορθωματος προκειτε και σε εγκλωβισε στα ταρταρα για αλλη μια σεζον.Αντωνη Παπαδοπουλε αν δε θελεις να τον ακολουθησεις ανεβασε την ομαδα κατηγορια.Αλλιως στο γηπεδο μεταξυ συγγενων και φιλων θα παιζεις..Ο ομιλος ειναι ο πιο βατος.Υ.Γ Οι δικαιολογιες παιθαναν σε αυτο το λαο πια!

  • Comment Link asxetakias Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 15:48 posted by asxetakias

    Το φιλικό κωσταςπ, ήταν ανδρων και συ μετά αραδιάζεις ομάδες α2 γυναικών. Πόσο άσχετος παίζει να είσαι; Ασχολήσου με υποβρύχιο τάβλι καλύτερα...

  • Comment Link κωσταςπ. Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 17:09 posted by κωσταςπ.

    Καμμια προθεση να υποτιμησω την Παλληνη μια ομαδα που δεν την εχω δει σε αγωνα ποτε.απλως ο χαρακτηρισμος πηγαινε στην αεκ και στη φετεινητης παρουσια που θα ειναι αδιαφορη στο πρωταθλημα.οσο για την α2 εκεινο που ξερω ειναι οτι ηρακλης κηφησιας πανιωνιος ηλυσιακος πορφυρας ειναι οι δυνατες ομαδες της κατηγοριας.αν υπηρξε παρεξηγηση ανακαλω.