Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-10-2016 17:19

Φιλική νίκη της Α.Ε.Κομοτηνής επί της Γ.Ε.Α.

Δυνατό τεστ αποτέλεσε για τις δύο ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στην Α2 Ανδρών ο χθεσινός φιλικός αγώνας προετοιμασίας στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Α.Ε.Κομοτινής με 3-1 σετ..
Φιλική κόντρα μεταξύ των δύο πρώην προπονητών- συνεργατών στον Εθνικό και τη Νίκη Αλέξ/πολης, του Ανέστη Γιαννακόπουλου , ο οποίος αφού τελείωσε τις καλοκαιρινές του υποχρεώσεις με την Εθνική Παγκορασίδων και την Εθνική Γυναικών, ξεκίνησε το μοντάρισμα της νέας του ομάδας, κάτι το οποίο συμβαίνει και με τον Ιπποκράτη Δήμητσα που φέτος έχει το δύσκολο έργο του μονταρίσματος μιας νέας ομάδας, αφού οι αλλαγές στο ρόστερ, που επήλθαν στη ΓΕΑ το καλοκαίρι ήταν σαρωτικές .
Η εξέλιξη και ο φιλικός χαρακτήρας του ματς έδωσε το δικαίωμα στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους. Η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε με 2-0 σετ, η ΓΕΑ μείωσε σε 2-1 σετ, αλλά η Α.Ε.Κ κέρδισε το 4ο σετ με 25-23 και έφυγε νικήτρια από την Αλεξ/πολη.
Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δούνε τους παίκτες τους στο παρκέ πλέον και αφού δοκίμασαν πολλά «σχήματα» έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Με την ομάδα της ΓΕΑ έπαιξε και ο Αρχοντούδης που ανήκει πλέον στον ΟΦΗ , καθώς και ο «βετεράνος» Φλετούρης που επανήλθε στην αγωνιστική δράση εντυπωσιάζοντας τους φιλάθλους με την απόδοσή του και φυσικά ξεχώρισε και μια «ενδοοικογενειακή» κόντρα μεταξύ πατρός και υιού Γιαννακόπουλου.

ΓΕΑ (Δήμητσας) Φλετούρης, Γατέλας, Μπουφίδης, Τιάκας, Ζαχαρούλης, Γιαννακόπουλος, Μπελέζης, Πετρίδης, Αλεξάκης, Λεωνιδόπουλος, Ποιμενίδης (λ), Τεκτονίδης.
Α.Ε.KΟΜΟΤΗΝΗΣ (Γιαννακόπουλος) Δαλδαβερένης,Μαρούτας, Ανδρεάδης, Χριστοηλίας, Παπαϊωάννου, Χατζηβλασίου, Βαριεμιτζίνης, Δημόπουλος, Τερζόγλου, Φάκας, Δεληγιαννίδης, Λαχτάρας, Χρυσοστόμου Γ., Χρυσοστόμου Α.