1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2016 11:36

Ξεκίνησε με στόχο την τετράδα ο Πανιώνιος (video)

Οι προπονήσεις για την αντρική ομάδα του Πανιωνίου ξεκίνησαν και το nstv, χορηγός επικοινωνίας της ανδρικής ομάδας βρέθηκε στην προπόνηση του συλλόγου.
Πρώτος μίλησε ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Ψάρας, που για μια ακόμα χρονιά (5η συνεχόμενη) βρίσκεται στο σύλλογο. Ο κόουτς είπε αρχικά τα πλάνα της φετινής χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την τετράδας, μιας και την περυσινή χρονιά η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά καλά και τερμάτισε 4η. Αναφορά έγινε και στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, αλλά και η δουλειά που πρέπει να γίνει στις προπονήσεις.

Τη σκυτάλη πήρε ο πασαδόρος της ομάδας, Μάριος Βλαβιανός, ο οποίος τόνισε και αυτός με τη σειρά του πως ο στόχος της ομάδας είναι η τετράδα αλλά και μια καλή πρεμιέρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόδο, την οποία γνωρίζουν από πέρυσι. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο λίμπερο Στέλιος Κουτσούρης, μιλώντας για σκληρή δουλειά και οργάνωση. Τέλος, το νέο απόκτημα του Ιστορικού, Μάνος Δεληπρίμης μίλησε για το πώς βλέπει την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις αλλά και για τον προσωπικό του στόχο για φέτος.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ