1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2016 22:07

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά

Ο Δημήτρης Ωρολογάς επέστρεψε και πάλι φέτος στον Άρη – μία ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 13 ετών -, μετά τη σεζόν 2012-΄13, όμως, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο έμπειρος Θεσσαλονικιός ακολούθησε τα… χνάρια του πατέρα του, Τάσου!


Ο τελευταίος αγωνίστηκε για περισσότερο από μία δεκαετία στους «κίτρινους» (στις αρχές της δεκαετίας του ΄60 έως τις αρχές του ΄70) και διετέλεσε αρχηγός της ομάδας, όντας η σημασία του Άρη!

Μάλιστα, ο Τάσος Ωρολογάς υπήρξε και ο πρώτος διεθνής Θεσσαλονικιός βολεϊμπολίστας το 1965, ενώ αποδεικνύεται πως και το μήλο έπεσε κάτω από τη… μηλιά στην περίπτωση του γιου του, Δημήτρη.

Ο τελευταίος μίλησε στο PRESSARIS για την επιστροφή του στους «κίτρινους» και τους στόχους τη νέα χρονιά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην οικογένεια του Άρη. Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η ομάδα. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές….», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Βλέπω πως φέτος οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες, υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αρκεί ν΄ αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει μεγάλη ιστορία».

Τέλος, ο έμπειρος ακραίος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον τεχνικό της ομάδας, Στέφανο Νανά:

«Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί του. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ φέτος μαζί του».

 

Pressaris.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ