1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 18:46

Κάρτα διαρκείας με μήνυμα ανθρωπιάς

Μέσα στην εβδομάδα, μπαίνει σε κυκλοφορία η νέα Κάρτα Διαρκείας του τμήματος Βόλεϊ της Ε.Α.Π. για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, η οποία φέτος έχει μια σοβαρή ιδιαιτερότητα.
Για πρώτη φορά, η Κάρτα Διαρκείας της Ε.Α.Π. γίνεται ταυτόχρονα και Εκπτωτική σε προϊόντα και υπηρεσίες, από Επαγγελματίες, Χορηγούς και Υποστηρικτές της ομάδας μας, εξασφαλίζοντας ανταποδοτικά οφέλη προς όλους.

Δηλαδή ο κάτοχος της κάρτας, με τα 50€, 30€ ή τα 20€ που κοστίζει η αγορά της, αφενός μεν θα προσφέρει μια σημαντική βοήθεια στις ομάδες Βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αφετέρου δε θα έχει και ένα καθημερινό σοβαρό οικονομικό όφελος, από τις εκπτώσεις που έχουν εξασφαλιστεί από τους συνεργαζόμενους Επαγγελματίες και Χορηγούς μας.

Η ενημέρωση για τις εταιρείες και τις εκπτώσεις που μπορεί να έχει ο κάτοχός της, θα γίνεται μέσα από το site της ομάδας μας, αλλά και από ειδικά έντυπα που θα κυκλοφορούν συνέχεια καθ’ όλη τη χρονιά και θα διανέμονται στους αγώνες.

Η κάρτα μέρα με τη μέρα θα αποκτά όλο και μεγαλύτερη αξία, αφού καινούργιοι Χορηγοί, Εταιρείες και Επαγγελματίες θα ενσωματώνονται, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ ομάδας, φιλάθλων και συνεργαζόμενων επαγγελματιών, η οποία είναι πλέον χρήσιμη σήμερα, στις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.

Η διάθεση των καρτών θα γίνεται από τους εφόρους των τμημάτων και από 5 Σεπτεμβρίου καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου Φαβιέρου & Ηπείρου 8.

Η τιμή τους θα ανέρχεται σε 20€ η ατομική, 30€ η οικογενειακή (δηλ. για ζευγάρι) και 50€ η VIP-ΚΑΡΤΑ με ειδικά προνόμια. Οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν, όλους τους εντός αγώνες Κυπέλου και Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία (9 αγώνες Ανδρών & 9 Αγώνες Γυναικών), χωρίς να καταβάλλουν αντίτιμο εισιτηρίου το οποίο ανέρχεται στα 5€.

Παράλληλα στις Κάρτες Διαρκείας της Ε.Α.Π., υπάρχει μήνυμα Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Παρότρυνσης, στηρίζοντας το έργο του ΚΕΔΜΟΠ, για την προσέλκυση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ