1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 12:35

Ο ΟΦΗ ξεκινάει με όνειρα πρωταθλητισμού

Στις 5 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου ξεκινάει την προετοιμασία του, το βόλει του ΟΦΗ. Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, έχει φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α2 κατηγορία, καθώς έχει ενισχυθεί με σημαντικούς αθλητές.


Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους και οι δυο πρώτοι απο κάθε όμιλο, θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες, συν τις τρίτες απο κάθε όμιλο θα στελεχώσουν τη νέα ενδιάμεση κατηγορία (preleague) που θα δημιουργηθεί απο τη νέα χρονιά, μεταξύ της Α1 και της Α2.

«Θέλουμε κοντά τον κόσμο του ΟΦΗ»

«Ο ΟΦΗ θα είναι πρωταγωνιστής φέτος στην Α2 και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια μας» τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο τελευταίος θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο του ΟΦΗ, συνεχίζοντας το πετυχημένο έργο της περσινής χρονιάς, όπου ο ΟΦΗ εξασφάλισε εύκολα την παραμονή του στην κατηγορία.

Φέτος ο ΟΦΗ θα ειναι διαφορετικός. Εχει ενισχυθεί πολύ στις μεταγραφές και ο στόχος της ομάδας, είναι να πρωταγωνιστήσει.

Οπως επισημαίνει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ «η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Αυτός θα είναι ο στόχος. Εχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε φέρει σημαντικούς αθλητές. Πιστεύω ότι έχουμε όλες τις προυποθέσεις για να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά» επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ και συνεχίζει «βέβαια δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που έχουμε κάνει. Είναι και οι παλιοί παίκτες που έχουμε, οι οποίοι επίσης θα συνεχίσουν να πάιζουν σημαντικό ρόλο για το βόλει του ΟΦΗ.

Είναι οι παίκτες που έχουν στηρίξει την ομάδα τα τελευταία χρόνια και σαφώς υπολογίζω πολύ και σε αυτά τα παιδιά».
Ο Δημήτρης Ζλατίδης, τονίζει για την «αλλαγή πλέυσης» του ΟΦΗ, απο παραμονή να διεκδικεί κάτι περισσότερο ότι «στην προσπάθεια αυτή πρωτοστατεί ο πρόεδρος μας ο Γιάννης Δανδάλης, που είναι άνθρωπος του βόλει και ξέρει τα δεδομένα. Εγώ θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να του προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Για την δική του παραμονή στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ και την φετινή χρονιά, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, επισημαίνει πως «έχω δεθεί με τον ΟΦΗ. Είναι η 4η χρονιά που είμαι στην ομάδα, δυο χρόνια σαν παίκτης και άλλα δυο ως προπονητής. Για μένα ο ΟΦΗ είναι μεγάλο κεφάλαιο. Θα πω και πάλι ότι ο πρόεδρος με έχει κάνει να νοιώθω έτσι. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι απο κάθε άλλη χρονιά για μια πολύ σημαντική προσπάθεια, καθώς έχουμε φτιάξει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ».

Αναλυτικά το ρόστερ του ΟΦΗ για την φετινή χρονια:

ΟΦΗ VOLLEYBALL TEAM 2016-2017

ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ: Δημητρούδης Γιάννης, Μουτάφης Κυριάκος, Αυτζίογλου Δήμος

ΑΚΡΑΙΟΙ: Χατζηηλιάδης Δημήτρης, Καπίρης Θωμάς, Αρχοντούδης Σταύρος, Περπινάκης Μάριος,
ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ: Ιλιτς Τσέντομιρ, Δρουγκάκης Νίκος

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ: Μαγρίπλης, Αχιλλέας, Παπαδάκης Γιώργος, Τζαγκαρούλης Δημήτρης, Μαριάτος Δημήτρης,
ΛΙΜΠΕΡΟ: Τιφτσής Μιχάλης Κοσκινάς Γιώργος, Λαγουβάρδος Γιώργος
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ζλατιλίδης Δημήτρης
ΕΦΟΡΟΣ: Δανδάλης Γιάννης
TEAMMANAGER: Πατεράκη Μαρία 
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ: Κυριακάκης Στέφανος 

MVP Magazine

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ