1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-08-2016 16:06

Με Αλεξανδρόπουλο και... επιστροφές η Παλλήνη

Η ανδρική ομάδα της Παλλήνης ολοκλήρωσε το ρόστερ της για τη νέα σεζόν στην Α2. Η Παλλήνη προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν αφού βρέθηκε κοντά στην άνοδο στη Volley League.
Μια μίξη του «παλιού», του «πιο παλιού» και του «καινούριου» αποτελεί το ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία υπό τις οδηγίες του κ. Μιχάλη Αλεξανδρόπουλου.

Αποχωρήσεις

Ο Γιώργος Κατσαούνης, πασαδόρος μας την περσινή σεζόν, θα αγωνίζεται πλέον με την ομάδα του Απόλλωνα, ενώ ο Δημήτρης Ψάρρης θα αγωνιστεί δυνάμει υποσχετικής επιστολής στην ΑΕ «Αρμενική». Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες!

Ανανεώσεις

Οι περισσότεροι παίκτες της περσινής ομάδας ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Σύλλογο μας, ο οποίος καταφέρνει έτσι να παγιώσει έναν κορμό αξιόλογων αθλητών, αλλά και χαρακτήρων. Ειδικότερα:

Στην θέση των κεντρικών μπλοκέρ, ο Τάσος Αντωνάκης, ο οποίος είναι και αρχηγός της ομάδας, και ο Χρήστος Κουλοχέρης, ο δεύτερος «αρχαιότερος» της ομάδας, θα αγωνιστούν για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα μας.

Ως προς τους ακραίους, ο Φερνάντο Μπιλλήρης και ο Κώστας Μήττας θα ενισχύσουν και φέτος στον Σύλλογό μας, όπως και ο πασαδόρος μας, Γιώργος Χριστόπουλος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Τσικάτο, ο οποίος θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας και δη στην θέση του διαγωνίου, μαζί με τον νεαρό Άρη Στυλιανόπουλο.

Μεταγραφές

Τρεις παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν στην Παλλήνη. Ο Αλέξανδρος Μπούρας, ο οποίος τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, υπήρξε μέλος της ομάδας μας για 5 συναπτά έτη, πανηγυρίζοντας μάλιστα το 2011 την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική Κατηγορία, μαζί με τα νυν μέλη της ομάδας μας Μπιλλήρη, Αντωνάκη, Χριστόπουλο, αλλά και τον Χριστόφορο Χριστοφίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από τέσσερα χρόνια.

Επίσης, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα «διάλειμμα» μιας σεζόν ο Κωνσταντίνος Κοντοδήμας, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού.

Ο Λυκούργος Ρούσης, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Αλέξανδρο Μπούρα, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας στην θέση του πασαδόρου και, τέλος, ο ακραίος Αλέξανδρος Αριστόπουλος, παίκτης του Πανερυθραϊκού την περσινή περίοδο, θα συμπληρώσει την τριπλέτα των ακραίων μας.

Το ρόστερ

Πασαδόροι: Γιώργος Χριστόπουλος, Λυκούργος Ρούσης
Ακραίοι: Φερνάντο Μπιλλήρης, Κώστας Μήττας, Αλέξανδρος Αριστόπουλος
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τσικάτος, Άρης Στυλιανόπουλος
Κεντρικοί: Τάσος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Κωνσταντίνος Κοντοδήμας, Χριστόφορος Χριστοφίδης
Λίμπερο: Αλέξανδρος Μπούρας
Προπονητής: Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ