1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2016 18:35

Ονουφριάδης διαγώνιος στη Ρόδο

Με τον διαγώνιο Ηρακλή Ονουφριάδη ενισχύθηκε το Ροδιών Άθλησις στην προσπάθεια να παρουσιάσει και φέτος ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α2 ανδρών. Μάλιστα οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ αφού όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, θα προχωρήσει σε άλλη μια προσθήκη μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Φτάνοντας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ονουφριάδη Ηρακλή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Εθνικού ΟΦΠΦ.
Ο αθλητής , ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί της Ρόδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα συνδυάσει την παραμονή του με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα της ομάδας μας, αγωνιζόμενος ως διαγώνιος ,ενισχύοντας την προσπάθειά μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, καταβάλει προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί ακόμη μια μεταγραφή έως σήμερα το βράδυ, όποτε και λήγει η μεταγραφική περίοδος. Ταυτόχρονα, θα εξαντλήσει το δικαίωμα της μιας μεταγραφής ελεύθερου αθλητή μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με την προσθήκη ενός έμπειρου παίκτη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ