1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2016 21:36

Έξι μεταγραφές για τον Πανερυθραϊκό

Μία εξάδα παίκτες ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Μιχάλη Λιόντα (πασαδόρος), Γιώργο Γιαννόπουλο (διαγώνιος), Κώστας Ζαγγανάς (λίμπερο), Τάσος Παπακυριακού (κεντρικός), Γιάννης Τοκάνης (ακραίος) και τον Νικήτα Γκότση (πασαδόρος).

Η ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε την άφιξη των νέων παικτών στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρόνια, με υγεία πάνω από όλα και πολύ διάθεση για δουλειά μιας και έχουμε θέσει υψηλούς στόχους !

Όλοι οι αθλητες επιλέχτηκαν όχι μόνο με το κριτήριο της αθλητικής τους αποδοσης αλλα και με γνώμονα τον χαρακτήρα τους και την μεγάλη επιθυμία τους να φορέσουν τη βαριά φανέλα του Πανερυθραϊκού.

Για την ώρα οι αθλητές αυτοί είναι:

1) Λιόντας Μιχάλης, επέστρεψε στον σύλλογο που τον ανέδειξε και είναι μεγάλη μας χαρά να τον έχουμε ξανά κοντά μας !
2) Γιώργος Γιαννόπουλους και Κώστας Ζαγγανάς από Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, θα καλύψουν τις θέσεις του διαγώνιου και του libero
3) Επιστροφή για 3η φορά και του γνώριμου σε μας Τάσου Παπακυριάκου που θα καλύψει τη θέση του κεντρικού
4) Γιάννης Τοκάκης θα ενισχύσει την ομάδα ως ακραίος
5) Last but not least, η απόκτηση του ταλαντούχου πασαδόρου Γκότση Νικήτα απο τον Φοίβο Μελισσίων, που θα καλύψει με το καλύτερο τρόπο τη θεση του πασαδόρου στη Παιδική αλλά και Εφηβική μας ομάδα μαζί με τον Μανώλη Συμαντήρα και Άγη Παπαδόπουλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ