Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-07-2016 12:45

Αύριο έχει... πάρτι στη Ρόδο

Την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21:00, στο χώρο του baia sea side θα γίνει το φετινό summer party των τμημάτων βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις.  Μια συνάντηση στην οποία θα δώσουν το παρόν όλοι αθλητές των τμημάτων βόλεϊ και φυσικά είναι καλεσμένοι όλοι οι φίλοι του αθλήματος αλλά και του σωματείου.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και με την παρουσία του ο καθένας μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, για κάποια πρωτότυπα δώρα. Ο πρώτος νικητής θα έχει την δυνατότητα να "γίνει "μέλος του τεχνικού τιμ και να παρακολουθήσει έναν αγώνα της ομάδας από τον πάγκο. Ο δεύτερος θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει έναν αθλητή ή μια αθλήτρια των τμημάτων βόλεϊ και να φωτογραφηθεί μαζί του με αποτέλεσμα η φωτογραφία τους να συμπεριληφθεί στο καθιερωμένο ημερολόγιο του 2017.

Τέλος, δυο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα χρονιά θα διατίθενται από την Κυριακή με τιμή 20€ (8 αγώνες πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου Ελλάδος). Επιπλέον, φέτος θα υπάρχει ένα έξτρα δώρο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και μόνο! Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Α2 ανδρών ένας κάτοχος εισιτηρίου θα κερδίσει ένα iPhone 7.