1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2016 16:13

Ο Τρατσέλας στο πάγκο του Ροδίων

Ο Νίκος Τρατσέλας θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Αντωνιάδη στον πάγκο του Ροδίων Άθλησις, όπως ανακοίνωσε η ροδίτικη ομάδα. Ο Τρατσέλας που έχει μια μεγάλη πορεία ως αθλητής, ενώ σαν προπονητής, το 2010 ανέβασε τον Ιωνικό στην Α2.

«Για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα είναι ο κ. Νίκος Τρατσέλας. Ξεκίνησε ως αθλητής του βόλεϊ στον Μακεδονικό Νεάπολης και συνέχισε σε ομάδες εθνικών κατηγοριών: Μέγα Αλέξανδρο, Επίκουρο, Φάρο Κερατσινίου, Απόλλωνα Σμύρνης. Το 2005 ανέλαβε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ήταν βοηθός προπονητή στην Άθλεση Ηρακλείου τη σεζόν 2007-08. Τη διετία 2008-10 ανέλαβε το αντρικό τμήμα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΑΑ αήττητοι (24 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) και την άνοδο στην Β΄ εθνική κατηγορία (σημερινή Α2).

Τα τελευταία χρόνια είναι διορισμένος καθηγητής φυσικής αγωγής στο νησί της Ρόδου. Ο κ. Τρατσέλας τις επόμενες μέρες θα έχει μια πρώτη επαφή με όλους τους αθλητές της ομάδας και εν συνεχεία θα συζητηθούν κάποιες περιπτώσεις νέων αθλητών (εντός και εκτός Ρόδου) οι οποίες έχουν παρουσιαστεί αυτό το χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς. Η διοίκηση θα ήθελε να τον καλωσορίσει στην οικογένεια του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ