Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-05-2016 16:58

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου στο Νέστορα

Τη μεταγραφή του Θοδωρή Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ο Νέστωρ που φαίνεται ότι βάζει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν ακολουθώντας τις επιλογές του προπονητή, Αντρέι Κράβαρικ.

Ο 30χρονος ακραίος, πέρσι ξεκίνησε στον Ηρακλή σαν λίμπερο, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν. Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΣΦΠ Χανίων, Άρη, Νίκη Αιγινίου, ΑΟ Κηφισιάς, Απόλλων Καλαμαριάς, Αριστοτέλη Σκύδρας και Μακεδονικό. 

Ακόμα είναι αθλητής του μπιτς βόλεϊ όπου έχει και πολλές διακρίσεις. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας με συμπαίκτη τον Δημήτρη Νιώπα.


«Το Δ.Σ. τού Νέστορα καλοσωριζει τόν Θοδωρή Παπαδημητρίου (ακραίος) στήν οικογένεια του.


Ο τεχνικός διευθυντής Στέργιος Κακκάβας μας είπε:  Καλοσωρίζουμε τον Θοδώρη στήν ομαδα μας. Τού ευχόμαστε νά ειναι υγιής καί νά πραγματοποιήσει τά ονειρά του. Εμείς συνεχίζουμε την ενίσχυση της ομάδας μας ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιλογές του προπονητή μας Αντρέι Κράβαρικ».

Σχετικά άρθρα

  • Στον Φίλιππο Βέροιας ο πρωταθλητής του μπιτς, Θοδωρής Παπαδημητρίου
    Από το θρίαμβο στον Αγ. Νικόλαο και τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε μαζί με το Νιώπα στο πανελλήνιο  μπιτς βόλεϊ, στον Φίλιππο Βεροίας. Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου πριν προλάβει να καθαρίσει την άμμο από το πρόσωπο του, συμφώνησε με την νεοσύστατη ομάδα της Βέροιας που κάνει ένα εκπληκτικό μεταγραφικό σπριντ και ανακοινώνει το ένα όνομα μετά το άλλο, ώστε να προλάβει να «κτίσει» ένα ρόστερ ανόδου για την Volleyleague ανδρών.
  • Γιώργος Καραμπέτσος: «Το beach volley θα αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος»
    «Το beach volley θα αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και την αίγλη που του αξίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στον Αγιο Νικόλαο πριν από την έναρξη των αγώνων της τελικής φάσης που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες Ελλάδας 2018. Οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή στις 19.30 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3, ενώ ο Καραμπέτσος δήλωσε πως αφαιρέθηκαν από το πρόγραμμα τα βεγγαλικά, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις και οι τσιρλίντερς ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πυρκαγιών.
  • Ζερβός, Αλεξάκης, Ραφαηλάκης: «Μόνιμα οι τελικοί Masters στον Άγιο Νικόλαο»
     Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Masters ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός αποδέχτηκε την πρόταση που έγινε εκ μέρους των αθλητών ώστε ο Αγιος Νικόλαος να φιλοξενεί μόνιμα την τελική φάση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων μπιτς βόλεϊ, χαρακτήρισε την ΕΟΠΕ «συνεργάτη του Δήμου σε σπουδαίες διοργανώσεις» και υποσχέθηκε μελλοντικά να γίνεί ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη λίμνη της πόλης, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με το διεθνές τουρνουά μπιτς βόλεϊ που θα γίνει 24-26 Αυγούστου στην Ελούντα.
  • Συγκλονίζουν Καραγκούνη, Παπαδημητρίου: «Δε μπορούμε να φέρουμε πίσω τις ψυχές που χάθηκαν»
    Σε λίγα λεπτά ξεκινούν στην παραλία του Αγίου Νικολάου οι αγώνες του κυρίως ταμπλό του Πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Masters 2018 και οι κορυφαίες ομάδες ανδρών και γυναικών ειναι έτοιμες να δώσουν μεγάλες μάχες για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας 2018.
  • Το συγκλονιστικό φινάλε στον τελικό των ανδρών στην Ολυμπιάδα (videos)
    Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε του τελικού των ανδρών στο τουρνουά open που έγινε στην πανέμορφη Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής και τα μπλοκ που έκριναν τη νίκη των Τερζόγλου, Μπανιώτη με 2-0 (21-19, 22-20) επί των έμπειρων Νιώπα, Παπαδημητρίου. Δείτε επίσης το τέλος του 1ου σετ αλλά και το φινάλε του τελικού των γυναικών όπου οι Κλέπκου, Αργυρίου νίκησαν τις Νικόλοβα, Παπαδοπούλου.