Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-04-2016 14:46

Συγκίνηση στο τελευταίο ματς των Βασιλειάδη, Ακριτίδη

Γεμάτη συγκίνηση ήταν η τελευταία αγωνιστική της Α2 Ανδρών, καθώς ο αρχηγός της Ελπίδας Φώτης Βασιλειάδης και ο Γιώργος Ακριτίδης έριξαν την αυλαία στην πλούσια καριέρα τους και αποχαιρέτησαν την ενεργό δράση. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική στο κατάμεστο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», χάρη στις μικρές αθλήτριες των τμημάτων υποδομής και τη διοίκηση του συλλόγου, που είχε ετοιμάσει μια μικρή γιορτή με φωτιστικά εφέ και πολλή μουσική, για να τιμήσει τους δύο αθλητές.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Φώτης και ο Γιώργος τιμήθηκαν από τον πρόεδρο Απόστολο Σταυρίδη, τον πρώην προπονητή τους Γιάννη Κυλίτση, τον παλιό αθλητή-σύμβολο του τμήματος βόλεϊ Τόλη Χαριτωνίδη, αλλά και την ΧΑΝΘ, πρώην ομάδα του Ακριτίδη. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν οι οικογένειες των δύο αθλητών, παλιοί συναθλητές, ενώ οι μικρές της αθλήτριες της Ελπίδας σχημάτισαν το δικό τους κορεό στην κερκίδα.

Ο Φώτης Βασιλειάδης αγωνίστηκε στα δύο πρώτα σετ, προσφέροντας στον κόσμο της τελευταίες στιγμές μιας σπουδαίας καριέρας με την πράσινη φανέλα, ενώ παρών σε όλο το παιχνίδι ήταν και ο Γιώργος Ακριτίδης. Το παιχνίδι βέβαια πέρασε σε δεύτερη μοίρα και η πρωτοπόρος Νίκη Αιγινίου επικράτησε με 3-1 και ετοιμάζεται πλέον για τα μπαράζ ανόδου στην Α1.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 22-25, 25-18, 16-25)

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Χατζηχρηστάκης, Βασιλειάδης, Παντίρης, Βουλγαρίδης, Χριστόφας, Σταυρακάκης, Ξένος (λ) - Σταυρίδης (λ), Ακριτίδης, Ταλαμπίρης, Βεληχάι, Μπολέτος, Καραβιδόπουλος, Μπατσαράς.
ΝΙΚΗ (Στράντζαλης): Λαμπρινός, Αναστασιάδης, Παπαλεξίου, Γκορίδης, Βουλκίδης, Γεωργόπουλος, Κνάπεκ (λ) - Κιοσσές, Ντουντούδης.